55 kva lik generatör süper çalışıyor.

candikan

Üye
Katılım
16 Mar 2010
Mesajlar
93
Puanları
1
arkadaşlar sistem çok eski bir sitem olmasına rağmen süper çalııyor.10 yıl önce bir makina mühendisi tarafından getirilip kuruldu.8 yıldır bakımını ben yapıyorum. kendinden uyartımlı,45kw gücünde,şu anda 20-25kw güçle çalışıyor.su debisinin düşük olmasından dolayı.tesisin bir kısmı buradan besle[video] Video0014 - YouTube[/video]nmektedir.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
arkadaşlar sistem çok eski bir sitem olmasına rağmen süper çalııyor.10 yıl önce bir makina mühendisi tarafından getirilip kuruldu.8 yıldır bakımını ben yapıyorum. kendinden uyartımlı,45kw gücünde,şu anda 20-25kw güçle çalışıyor.su debisinin düşük olmasından dolayı.tesisin bir kısmı buradan beslenmektedir. [video=youtube_share;8UA79l2uHtk]http://youtu.be/8UA79l2uHtk[/video]
 
arkadaşlar sistemdeki hızregülatörü mekanik olduğu için hassas değil.bildiğiniz üzere hız regülatörü ayar kanatlarını açıp kapatarak devri yani frekansı ayarlıyor.sisteme yük girdiği zaman regülatör geç algılıyor frekans 48 lere düşüyor,buna bağlı olarak gerilimde düşüyor,ayar kanatları açılana kadar. frekansı daha hızlı ve fazla sapmalar olmadan ayar kanatlarını açıp kapatan elektronik hız regülatörü bilen varmı?yada daha başka sistemler.görüşlerinizi bekliyorum.
 
Marka mı soruyorsunuz? Çünkü sizinde belirttiğiniz gibi mekanik governorunuzun hassas olmaması sebebiyle gecikme yaşanıyor. Ayar karakteristiği uygun bir dijital sistemle daha çabuk cevap alabilirsiniz. Voith,GE, mannesman benim şu ana kadar HESlerde kullanıldığını gördüğüm markalar.
 
bahsettiğiniz cihazları nereden bulabilirim.çalışma prensibi ve fiyatı tahmininize göre ne kadardır.bilgi verirseniz sevinirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,779
Kullanıcılar
449,981
Son üye
Muhammeddt

Yeni konular

Geri
Üst