407 c

klima54

Üye
Katılım
6 Şub 2008
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar 407C gazından konfor klimasında maksimum verimi alabilmek için Y.basınç ve A.basınç degerlerinin ne olması gerekir. ???
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
15 kwatlık klima arkadaşım ??? ??
 
Arkadaşım klimayı alçak ve yüksek basınçla degilde üzerinde yazan gaz miktarıyla çalıştırırsan en iyi sonucu alırsın yüksek ve düşük basınç ölçerek ayarlama ve verim almak çok zor bir durumdur....
 
klimalarda kapasite değişebiliyor markaya göre 1200lik klima deniyor ama kapasite değişiyor onun için cihazın üzerindeki değerlere göre işlem yapılması daha uygun olacaktır. iyi çalışmalar.
 
arkadaslar dogru solemıs sen yazan mıktara gore ayarla ıllada ben calısma basıncalarına gore ayarlıcam dıosan alcak 3.5 bar yuksek 18 bara ayarla sen alcak basınca gore ayarla cunku yuksek kondansazyon ve evoparasyona gore degısır dahada olmadı kompresorun etıket akımına gore 2 amper referans al oda kondaser fanın gırıp cıkamsına gore degısır mesela 34 amper se kwtına 36 ya kadar ızın ver dıkkat et lıkıt vermemeye calıs klıma 1500 lukse 1200 dusmesi %2 toleransı olmasından dolayıdır 1500luk cıhazda cok ufak bı kompresor vardır gazı fazla verme buseferde cıhaz sıser yuksek basınc verır calısmas kolay gelsın
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,660
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst