4 cıkıslı ethernet kontrol devre kod+lyt+ program

neden arduino ve ethernet shield ile bişeyler denemiyorsunuz.
ben uçak kokpit simulasyon sistemlerinde hep arduino kullanıyorum
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
neden arduino ve ethernet shield ile bişeyler denemiyorsunuz.
ben uçak kokpit simulasyon sistemlerinde hep arduino kullanıyorum
Ardunio serisinde kullanılan atmel mikrodenetleyici kullanıyorum zaten.Hazır modüller daha pahalıya geliyor ve kutulama yaparken sorun çıkarıyor.Bu şekilde tasarım hem daha ucuz hemde daha esnek oluyor benim için.
 
aliexpress de 5 tane arduino mega kart 125 tl ye denk geliyor idi..
 
Adetli alımlarda gümrük sorun çıkarıyor.Bir de kart üstüne kart takmak yerine bu daha güzel bence.Size kolay gelsin iyi çalışmalar
 
üretilmez dediğiniz ülkede üretmiş satıyorsunuz ve kendi milletinizle paylaşmıyorsunuz... Yaptığınız hiç hoş bişey değil Nadir bey... Sizden yardım istedim yardım bile etmediniz, satış yaptığınız linki attınız. Bende sizin yolunuzdan gitmeye çalışıyorum ama benim amacım işimi görsün yeter, ticari amacında değilim. Birde bilgisayar öğretmeni olucaksınız. Ayıp size, öğretmen dediğin verici olur yardımsever olur. Ayrıca dediğiniz üzere dışardan 10a alıcama 5e mal ederim mantığındasınız ama 100 lirayı bulmayacak bir devreyi 350 liraya satıyorsunuz bu size yakışmamış...
 
baski devreyi versem mcu yazilimi isteyecen mcu yazilimi versem pc programi isteyecen onu versem android programi isteyecen.malzeme parasindan fazlasi tecrube ve yazilima verdigin paradir.sen de tek projede baski devre ciz.cift katmanli oldugu icin adetli üret.c dilinde mcu programi yaz 10 punto ile 26 sayfa tutsun.sonra c# dilinde pc programi yaz.sonra java dilinde android programi yaz sonra bana bunlari yolla olur baska istegin.yolu gosterdim sana ardunio arastir.ethernet shield arastir.tcp/istack arastir.
 
Son düzenleme:
Android ile pc programına gerek yok, onları ben kendim yazdım sayılır. Sizin vermiş olduğunuz sitedende miniethernet kartını sipariş verdim röle devresinide ben bi şekilde hallederim. Benim anlamadığım nokta bu ethernet kartıyla röle devresini birbirine nasıl entegre edeceğimiz ve android ile pc yazılımlarını nasıl bu sisteme entegre edeceğimiz. Olayın mantığı basit aslında Telefondan örneğin 1 sinyali geliyor bunu ethernet kartı çözüyor ve pice veya ardunioya yolluyo pic veya ardunioda gelen komuta göre o komut geldiğinde tanımlanmış çıkışa sinyal veriyor ve o çıkıştaki röle vb cihaz iletime geçiyor. Ayrıca sisteminiz ucuz olsa alınabilir ama aşırı pahalı :) şöyle 100 lira falan olsa hiç düşünmeden alırım :)
 
Son düzenleme:
Yeniden dene serverlerde kısa süreliğine sorun oldu anlaşılan
Edit .
update filan gibi bir şey yapıyor olabilirler
pek aksamazdı o site, biraz zaman tanı sonra dene..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,844
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst