4 bacak yerine 5 bacak röle kullanılır mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Öhlins
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben yeteri kadar renkli yaşadım, renkli derken kimilerinin kötü dediği şeylerin hepsini yaptım sayılır. içki, kumar, kadın, pavyon, ot, hap, bar, disko, pavyon zaten geriye bir şey kalmadı. sohbet muhabbet zamanlarında, yazarlar, şairler, ressamlar, yapımcılar. sosyal etkinliklerde, dans gösterileri, tiyatro, sinema filmi, tv tartışma programları filan. sokak şarapçılarıyla da içtim, entel takımınla da. çok büyük paralar kazandım, bir o kadar da batırdım. amatem dahil dört kere alkol tedavisi gördüm. bir kere gerçekten öbür tarafa gittim. hastanede geri getirdiler. resmi olarak ta bir kere bir avukatla evlendim ve nüfusuma kayıtlı bir tane kızım var.
yani güzel insan yaşanacak ne kaldı bilmiyorum. evet kötüyüm, kimse beni örnek almasın.
1747328773373.webp
felsefe okumak, öğrenmek bazılarına dokunuyor. evimde 10 koli kadar kitap var. felsefe yapmak tehlikelidir, teoloji tartışmaları tehlikelidir. en kötüsü korkmadan ifade etmek daha kötüdür.
film izlemeyi sever misin? Türkçe seslendirme yapmamışlar alt yazılı film PK otur bir izle. mümkünse yalnız izle, ön yargısız izle. sonra oscar'lı pi'nin yaşamını bir daha izle.

Forum istatistikleri

Konular
133,423
Kullanıcılar
459,419
Son üye
tasarimcitonton

Yeni konular

Geri