3D TV Almak İstiyorum

Samsung 40eh6030 alın 200hz 2 adet gözlük hediyeli
 
Samsung Tv -UE55ES8000SXMS tvni oneriyorum.Bu tv el hereketi ve sesle idare etmek oluyor.WIFI internete gire biliyorsun.2D,3D ,800Hz,
 
Bence acele etme derim avrupada 3D gözlüksüz let tv Ler üretime giriyor.Bende aldım ama sorarsan daha gözlüklü bir filim bile seyretmedim.
 
Arkadaşlar 3 d bir led tv almak istiyorum bu konuda görüşlerinize ihtiyacım var fazla özellikli olmasın smart felan 2d si güzel olsun lg veya philips. yada hangisini almalı yardımlarınız görüşleriniz benim için önemli yada bunların işini bilen ehil insanların tartıştığı bir forum ismi verebilirmisiniz, şimdiden sonsuz teşekkürler:rolleyes:
 
ERTEK68 sayın arkadaşım çok teşekkürler bilgilerin için lg çin malımı ey iyi 3d led tv onu övüyorlar fiyet aralığı en fazla 1.5 daha doğrusu 102 ekran 3d li bir tv arıyom kolay gelsin başarılar dilerim alırsan tv banada yaz
 
lg kore malı ama çin in ucuz işçiliğinden faydalanıp üretimini çinde yapıyor ve dünyanın 1 numaralı ekran üreticisi konumunda bildiğimiz markaların hemen hepsi ekranlarını lg den alıyor size tavsiyem 3 markadır bunları sıraya koyarsak 1 samsung 2 lg 3 philips tir eğer oturma odası için düşünüyorsanız 102 ekran almanızı öneririm büyük gibi görüne bilir ama asma aparatıyla duvara astığınızda çok güzel duruyor özellik olarakda uydu alıcısı içinde olan smart özellikli birde 200hz ve üstü olmasına dikkat ederseniz iyi bir tv almış olursunuz ve bu özellikde bir tv nin fiyatıda 1400 tl den başlıyor 3d özelliği bana pek iç açıcı gelmedi sırf bu özellik için 300-400 tl arası fark oluşuyor bence gereksiz çünkü ona uygun film bulmanız gerekir oda biraz pahalı hemde 3d filmler genellikle animasyon oluyor yani 3d bir aşk filmi ben daha görmedim kendimin kullandığı tv samsung 40es6340 modeli ve oldukça memnunum harici olarak sadece kalosuz klavye maus aldım logitech k400 (70tl). internet kablosunu takıp bu klavyeyle bir bilgisayarda ne yapılabiliyorsa hepsini yapabiliyorsunuz kısacası bu tv yi size şiddetle öneririm. takdir sizin sormak istedikleriniz olursa daha detaylı anlatabilirm.
 
lg, philips ve yeni panasonic 3d tv pasif gözlük teknolojisiyle ön planda.pasif teknolojisi ;lg tarafından geliştirildi.aktif ve pasif 3d gözlükleri araştırırsanız,kendinize en uygun tv yi bulursunuz.
not:kendimde lgv55 lw 5500 var;çok memnunum.
 
Ben Samsung Marka almanı tavsiye ederim, kendim alıp kullandığım için. Yazılımsan destek konusunda çok iyi, firmware lerini sürekli güncel tutuyor. 3d olayına gelince bence acele etme, henüz tam anlamıyla evde kullanım için mantıklı olmadığını düşünüyorum, kaynakları açısındanda yeterli düzeyde değil. bu konuda yeni gelişmeler olacak bunları beklemelisin. Açıkcası 3D ye vereceğin fiyat farkını yenileme hızına, ekran boyutuna, built-in receiver veya pvr özelliğine ver derim.
 
aslında televizyonu seçmek için en güzel yöntem teknoloji marketlerdeki teşhir ürünleri arasında karşılaştırma yapmak gerisi zevk meselesi
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst