37kw Yıldiz ucgen kablo secimi

mehmetbaki

Üye
Katılım
8 Ara 2018
Mesajlar
111
Puanları
1
Yaş
28
Merhablar.

37kw motor icin yıldız ucgen olarak kablo secimi nasil yapilir. Tesekkur ederim
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Yardımcı olabilir.
Merhaba Sami bey tabloyu göz gezdirdim benim elimde olan başka bir kablo cetvelinde 7.5kw motora 4mm kablo kesiti gösterirken bu cetvelde 2.5 mm göstermiş ben bu cetvelde olan kesitlerin çok zayıf olacağının düşüncesindeyim hatta direk yol vermede 11kw motora 4mm kabloyu uygun görmüş ben pano içinde dahi 6mm kullanırım..
 
Pano içinde , 6 mm kullanmanız, kanal içersinde kablo ısınmasını önlemek için, normaldir.
7, 5 kw. motor, 15 amper çeker, 2,5 mm. kablo da, 25 amper akım taşır. Uzunluk aşırı mesafede değilse, 2.5 mm. kablo kesiti uygundur. Hele, yıldız/üçgen çalışltırıyorsanız..
 
selamlar aranizda simaris design kullanan var mi? bu guc hesaplarini onunla yapmak istiyorum fakat trafo gibi veriler girmem gerekiyor bu veriyi neye gore vermem gerekyior? (makine panosu icin)
 
Selamlar konuyu açan arkadaş 37kw motor için bilgi istemiş 7.5kw için değer vermişler. internet arama kısmına motor kablo seçimi mesafeye göre yazarsanız gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,541
Kullanıcılar
449,912
Son üye
mavilacivert11

Yeni konular

Geri
Üst