3 Eksen motıon control sistemleri yardım

arnvtss

Üye
Katılım
6 Ağu 2009
Mesajlar
36
Puanları
1
Yaş
34
Merhaba

3 eksen conta dolum makinesi yapmayı duşunen bir musterim var. Mach 3 kontrol kartı ve programı ile bır sistem yapmıs ama verimli olmamış.

Şimdi plc kontrollu yada motıon controllu bir sistem istiyor ama g kodlu calışacak. onerebileceginiz ürünler yada benzer sistemler varsa yardımlarınızı bekliyorum.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
motion controlda beckhoff önerebilirim.bu konuda gerçekten iyiler.tabi burada ürün fiyatıda önemli bir kriterdir diye düşünüyorum.ama gözardı edecekseniz kullanmanız gerekir.
 
Dediğiniz gibi ürünler , Delta da hesaplı bir ürün PROGRAMLANABİLİR LOJİK KONTROLLER (PLC) var. 500$ fiyatla satılıyor.
Mitsubishi , omron , beckhoff , ABB gelişmiş motion kontrol özellikli istediğiniz gibi ürünler mevcut. Bu ürünler gelişmiş motion kontrol özelliklerinin hepsini destekler. Yalnız aynı zamanda G code çalışma özelliği için özel macro ve çalışma alanı yazılması gerekebilir. Bunu iyi tespit etmek lazım. Böyle bir platformun fiyatı ne olur bilmem. Bir diğer seçenekse PCI motion kontrol kartları kullanmak olabilir. Bu kartlar pc'nin içine takılır. Gelişmiş motion kontrol özelliklerinin yanı sıra G code desteği olanlarıda var. Robosan firmasının getirdiği
ROBOSAN OTOMASYON MOTION KONTROL KARTLARI ANASAYFA | STEP MOTOR | SERVO MOTOR | STEP SÜRÜCÜ | CNC ürünleri inceleyebilirsiniz. Adtech , lnc , hust , syntec gibi cnc kontrol ünitelerinin içinde ayrıcana plc'de mevcut. Bunlarda incelenebilir.
 
valahi konu hakkında tam bilgiye sahi değilim ama bir arkdaşımıyorum 3 eksen için fanuks marka kullandığını anlatıı.
 
ikinci nesil otomasyon / googlede arattır CAN35 ürününü incele..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,187
Mesajlar
915,699
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst