3 CCTV Sistemi Birbirine Bağlamak

3 farklı şehirdeki kompleksin görüntülerini 4. Başka bir şehirde ana merkezde tek ünitede topladım.hem görüntüleri görüyorsunuz hemde aynı programın üzerinden geriye dönük kayıtları izliyorsunuz .dikkat edin bu kayıtları yüksek çözünürlükte kaydettiği gibi gene yüksek çözünürlükte izliyorsunuz tabi kullanılan kameralarında çözünürlük desteği önemli unutmamak lazım.ve kurduğum sistem sorunsuz çalışıyor benzeri sistemleri tek şehrin içinde farklı noktalardada kurdum.fiberoptik sistemi maliyetide göze almak gerekir ve ayrıca ıp kameralardada gerçekten çok kaliteli ıp server lar ve kameralar kullanılmalı oda yine ayrı bir maliyettir .onlara vereceğiniz paranın %10 kısmıyla örneğin 3 farklı noktaysa 3 farklı ekran koyulur 3 ayrı yerde daha detaylı görünür ve izlenir sonuçtan çıkan amac herzamn daha önemlidir diye düşünüyorum.tabii diğer sistemlerinde kurulması güzel olur ama işin boyut ve maliyetini düşünmek lazım derim . Görüşmek isterseniz 05542925505.saygılar
 
Arkadaşlar Merhaba;

3 tane uzak mesafelerde bulunan CCTV sistemi tek bir merkezden kontrol etmek istiyoruz. Mesafeleri söyleyecek olursak bir merkezde CCTV sistemi var, diğeri 12 KM uzakta bir diğeri ise yaklaşık 30 KM uzakta.

12 KM uzakta olan birimimizde 6 adet sabit kamera 1 adet Samsung-1645 DVR cihazı bağlı.

30 KM uzakta olan birimimizde 10 adet sabit kamera 1 adet Samsung-1645 DVR cihazı var.

Merkezimizde ise 40 sabit ve hareketli kamera 3 DVR cihazı mevcut.

Yapmak istediğimiz şeye gelince;

Şubelerimizdeki kameralar ve DVR cihazları kendi içerisinde çalışmaya ve kayıt yapmaya devam edecek. Buna ek olarak bu görüntüleri merkeze taşıyarak hem buradan izlemek hem de yüksek çözünürlükte kayıt yapmak istiyoruz.

Nasıl bir sistem kurulabilir? Sistemin kabaca maliyeti ne olur? Bu işi yapabilecek olanlar var mı?

Bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olur.

Şehir: Ankara

Burada sizin ihtiyacınız olan benim fikrimce
upload hızı yüksek internet ağı her bir dvr için
CMS merkezden kontrol sistemi 3 cihazınıza aynı anda izleme ve kontrol sistemine sahip olması
DVR cihazlarınızın uzaktan kayıt sistemine uygun olması
Merkez için yüksek hafıza kapasitesine uygun iyi donanımlı bir pc
PC vga çıkış için isteğinize bağlı olarak LCD tv veya LCD monitör
 
bence hiçbirini yapmaya gerek yok biz 8 farklı şubeyi tek merkezde birleştirdik.bunun için ekstra birşeye ihtiyacımız olmadı...Nasılmı yaptık dersek,dvr kayıt cihazları tamamı aynı marka modeldi,içlerinden çıkan yazılımla adını unuttum ama her firmanın bu şekilde bir client yazılımı oluyor.bulunan yerlerde statik ip olması yeterli.bide dediğiniz gibi metro ethernet varsa zaten kayıpta yaşamazsınız. internetten tüm kameralar canlı olarakta izlenebiliyor..gerçi bu kayıt cihazı sayesinde oldu.... D-CAM
 
merhaba kablosuz data ve görüntü aktaran antenler var. ayrıca bunu düzgün bir şekilde uygun cihaz ve donanımla internet üzerindende yapabilirsiniz. bu sistem hakkında görüşmek isterseniz 0541 450 82 77 nolu tlf dan beni arayabilirsiniz. turgut.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,773
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Geri
Üst