220 volt ac fırçalı motor yönü

veysel28

Profesyonel Üye
Katılım
10 Ara 2010
Mesajlar
1,601
Puanları
381
Arkadaşlar selamün aleyküm kolay gelsin.220 volt AC fırçalı motor yönü nasıl değiştirilir. Acaba fırçaların yönünü değişirsem olurmu.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Makkap, sprıal gıbı unıversal kablolardan bahsedıyorsunuz. yasdık tabır ettiğimiz stator sargılarından gelen uclardan kömürlere giden ucları yer değiştiriniz..
 
Bu motor bir meyve sıkacağı motoru dediğinizi yapacam sonuçları tekrar yazarım teşekkür ederim.
 
Sn. zeybek kömür uçlarını değiştim ve motor ters döndü fakat çalışırken kömür uçlarından aşırı derecede kıvılcım oluşmaya başladı bunun sebebi nedir kömürler tam oturmadı mı? acaba.
 
Kömürler motorun eski çalışma yönüne alışmış olduğundan şimdi motor ters dönerken kıvılcım yapması normal(ben yönünü dğeiştirdiğimde 1 kömür kırılmıştı) kömürleri ters çevirirseniz kıvılcım yapmayı kesebilir
 
Vacip arkadaşımızın deneyimi doğrudur, fırcaların bir alışma yönü vardır, ama bu arklı çalışma süresini fazla uzatmamakda yarar vardır.
 
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı herkese kolay gelsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…