2025 çevre şehircilik birim fiyatı olan varmı?

CanKapar

Üye
arkadaşlar merhaba 2025 çevre şehircilik birim fiyatı olan varmı? excel formatı şeklinde paylaşabilecek varmı, yardımcı olabilir misiniz

Son düzenleme:
Sizlere doğrudan mesaj iletemediğim için paylaşamıyorum, buradan da yasal olmaması sebebiyle gönderemiyoruz. Çşb bf ları ücretsiz yayımlanmakta. Pdf i excel e çeviren online siteler mevcut. Bu şekilde yapıyorum yıllardır. Bu şekilde yapabilirsiniz.
Sizlere doğrudan mesaj iletemediğim için paylaşamıyorum, buradan da yasal olmaması sebebiyle gönderemiyoruz. Çşb bf ları ücretsiz yayımlanmakta. Pdf i excel e çeviren online siteler mevcut. Bu şekilde yapıyorum yıllardır. Bu şekilde yapabilirsiniz.
https://yfk.csb.gov.tr/birim-fiyatlar-i-100468 dan birim fiyat kitaplarını pdf olarak temin edebilirsiniz.

o fiyatlar kurtarıyormu yav ? ellamki ihaleler heç bu yüzden bizde kalmıyor

Kamu ihalelerinde 2 tip çalışma yapıyoruz piyasa, kamu birim fiyatları ve piyasa fiyatları, bazen kamu yüksek kalıyor bazen piyasa ama idareler kamu fiyatları ile çalışma yapmak zorundalar. Mukayese vs yapıyorsanız mecbur bunları kullanmak zorundasınız özel imalatlar dışında. Ama genelde şunu söyleyeyim işçilik olarak kamu bfları yüksek kalıyor bunu taşeron fiyat tekliflerinden anlıyorum. Malzeme ise değişken, şartnamesine göre değişiyor işin.

sıkıntılı mevzu mühendis için biz bu nedenle girmiyoruz iş organize olmazsa .. :) sen minareyi çalacaz de kılıf var bizde..

ustalar bu ne? hala at- katır var mı?
1737369566491.png

halimize kimler acısın ben de bilmiyorum, adamlar bahçelere girip ağaç saymaya başladılar. katırları nerede bulacaklar merak ediyorum.

https://yfk.csb.gov.tr/birim-fiyatlar-i-100468 dan birim fiyat kitaplarını pdf olarak temin edebilirsiniz.
[email protected] adresine paylaşabilir misiniz excel formatı lazım pdf formatını ayın 17sinde çşb sitesinden indirdim demontaj ve montaj fiyatı olan formatta lazım bize varsa gönderirseniz sevinirim

Ekli dosyalar

• f9cad463-cb45-4aea-94fe-7d3fc399be46.jpeg
    f9cad463-cb45-4aea-94fe-7d3fc399be46.jpeg
    216 KB · Görüntüleme: 45

Forum istatistikleri

Konular
130,875
Kullanıcılar
454,447
Son üye
iskeoewd

Yeni konular