2025 çevre şehircilik birim fiyatı olan varmı?

Baya ciddi kırımlarla alıyorlar hem de :) geçenlerde %58 kırım duydum (bizim idarede değil) hem de 2025te yapacak işi ve fiyat farkı almayacak. Değişik olaylar...
eveeeet, adrese teslim ihale itinayla alınır, alındıktan sonra ilk ödemeler hakedişlere bölüşülür, sonra ilk taşerona devredilir, taşeron baktı çorbası kurtarıyor başka taşerona devreder. sonra iş patlar gider. bir türlü bitmez. eksik yazmış olabilirim. ben bir ihalenin dört alt taşerona aktarıldığını gördüm.

ustalar bu ne? hala at- katır var mı?
Ekli dosyayı görüntüle 113528
ahahaha ahha aeşeğin yövmiyesi bile bizden fazlamış ya
Baya ciddi kırımlarla alıyorlar hem de :) geçenlerde %58 kırım duydum (bizim idarede değil) hem de 2025te yapacak işi ve fiyat farkı almayacak. Değişik olaylar...
çalmışlar minareyi kılıfta var sıkıntı yok ... ne kılıflar biliyorum 1 milyonluk işin artı zeyil işi 50 milyon nasıl oluyor deye soran yok ... bakım servis ihalelerinde başkaları girmesin deye ekattan çıkmak zorunlu ya değişecek 1 parça yazıyorlar oda değişecek plc değişsecek scada değişecek .. la scada neden değişsin yanmaz bozulmaz etmez daha bunlar basit şeler .

arkadaşlar 2025 birim fiyata ulaştım, isteyen mailden ulaşabilir. anladığım kadarıyla burada paylaşmam yasak ( [email protected] )

Forum istatistikleri

Konular
130,875
Kullanıcılar
454,447
Son üye
iskeoewd

Yeni konular

Geri