2023 cumhurbaşkanlığı ve millet vekilliği seçimleri

@Mr_YAMYAM, aynen katılıyorum.

Benim de iki hattım var. İkisi de faturasız. Birini DVR cihazının mobil modem ile internete çıkışı için kullanıyorum. 2021 de 11 TL ye 1 GB aylık paket bimcell (şu an 45 tl vergisiyle) alıp kullanıyordum ve para yüklerken bir kaç aylık birden yükleme yapıyordum. Ay sonunda otomatikmen sonraki ayın 11 tl sini de çekip paketi yeniliyordu. Sonra bi fark ettim ki parayı somurmuş! Müşteri hizmetlerini arayıp sordum maalesef telsiz iletişim vergisi olduğunu öğrendim. Ayrıca DVR da sadece upload kullandığım için ucu ucuna yetebiliyor. Haftalık sil süpür olayını da takip ediyorum. Oradan da arada 1-2 GB haftalık paket hediyesi geliyor. Velhasıl işimi görüyor. Maalesef her ay yeni zam mesajı geliyor. Az önce bimcell (Türktelekom altyapısı üzerinden) müjdeli (!) haberi SMS ile yolladı. Yine zam yapmış!!!
Ayrıca en çok şikayet ettiğim de faturasız hatlarda paket aşım ücretleri maalesef çok fahiş! 1GB size faturalı/faturasız maliyetinin 20-30 katını buluyor. "Son 2 saat dahil değildir" uygulamasına sığınarak paketi bitirdiğinizi takip etmeniz imkansız hale geliyor. Dolaysıyla bir de bakmışsınız paranız bitti. Bunun için defalarca şikayette bulundum ama nafile. En azından paket bitince, nasıl ki yüzde yirmisi kaldı diye sms atıyorsunuz, pakettiniz bitti mevcut ücretlendirme ile devam etmek istiyor musunuz diye sorup onaylamamızdan sonra devam etmelidir diye düşünüyorum ama onlar maalesef tuzaklarına devam ediyorlar!

Paketimdeki haklardan herhangi biri 30 gün dolmadan tükendiğinde ne kadar öderim?
Kullanım süresi (30 gün) içerisinde dakika kotanız biterse kullanım süresinin sonuna kadar konuşmalar paket aşımı olarak 6 saniyesi 12 Kr, cepten internet kotanız dolarsa kullanım süresinin sonuna kadar data kullanımı paket aşımı olarak KB başına 0,025 Kr olarak ücretlendirilir. Kullanım süresi dolduktan sonra paketiniz yenilenmezse ve başka paketiniz yoksa konuşmalar aynı şekilde 6 saniyesi 12 Kr, data kullanımı 125 Kr/MB olarak ücretlendirilir.
Yani ay içinde paketiniz biterse GB başına 262,14 TL, ay sonunda paketi yenilemeden kullanmaya devam ederseniz de GB başına 1280 TL tarife uyguluyorlar!!!

Bu ayda geçerli olan 76 (+9,45) TL ye 6 GB internet 750 dk, 250 SMS olan DOST ORTA paket bir sonraki ay 88 (+9,45) TL oldu. Burada mevcut hesaba göre dakika ve sms leri saymazsak bile GB başına 12.24 TL'ye geliyor. Ay sonu paket bitimi ise GB ücreti 100 katı aşıyor.:(

Bu duruma bir şekilde tepki göstermemiz gerekiyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst