12 volt 60 amper aküden alacağım girişi 40-60 volt 10-15 ampere çevirmem gerekiyor

Ben emekli olmadan başladım. Bugün 0-30 volt 0-5 amper ayarlı güç kaynağı aldım.
Üstad yapsaydın daha güzel olmaz mıydı. fiyatlar çok pahalı birde 5 amper düşük bir kapasite 10 amper den aşağıda kalmamak gerek.
neden bağlanmıyor ki? istersen 100 amper akü de bağlayabilirsin. o modül amcanın 40 ampere kadar çıkış gücü var. yani çalıştıracağın şey 40 amperden fazla çekerse gümler.
DC-DC konverterler genelde akım yüksek tarafı söylüyor. Yani DC-DC stepdown ise çıkış akımı. DC-DC stepup işe giriş akımını yazıyorlar. Bunun içinde kaç Volt giriş kaç volt çıkış gerektiğini bulup üzerinden hesaplanmalıdır.
 
Son düzenleme:
güzel insan, güzel tavsiyelerin için teşekkür ederim. ama sanırım biz burada akıl almak için yazmadık, kafamızın bastığını yaptık veya satın aldık. ve dört işlemi yapabiliyorum.
 
Son düzenleme:
güzel insan, güzel tavsiyelerin için teşekkür ederim. ama sanırım biz burada alık almak için yazmadık, kafamızın bastığını yaptık veya satın aldık. ve dört işlemi yapabiliyorum.
Haddim i aştiysam özür dilerim.bilmiyen vardır diye yazdım bu yazılan konular seneler sonra bile birileri tarafından okunuyor.insanlar bunlardan öğreniyor.
 
60 volt 15 amper 900 vat eder. 12 volttan çekilecek akım 900/12 = 75 amper olur. Güvenli çalışma için linkteki üründen 3 veya 4 adet paralel kullanırsanız olabilir. 24 volt akü kullanırsanız 2 adet olabilir. 4 - 5 akü kullanırsanız devre de gerekmez.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…