Şofben ve buhar

Merhaba.Evet,1 yıllık bile olmadığını özellikle de söylediğiniz için su kaçağı yerine buhar yoğuşmasıyla suyun toplanması (İndirekt yoldan) benim aklıma da gelmişti.Bu ustanın şofben kapandıktan sonra sızan bu kaçağı farketmesi çok iyi olmuş,salmastra veya sızdırmazlık contalarını haddinden fazla torkla sıktıklarında ezerek daha ilk montajda da sızdırmazlık elemanlarını zedelemiş de olmalılar.2. şofbende de ayni kaçağın görülmesi yüzünden şikayet etmekte oldukça da haklısınız.Tekrar geçmiş olsun,ama neticede çok da önemli olanı bu vukuata tam neden olan yerin tamamıyle de tespit edilebilmesidir.Su tesisatçısını bu yüksek dikkati nedeniyle ayrıca kutluyorum.Elektrik kaçağı açısından özellikle de elektrikli şofbendeki bu çok kritik noktadaki asıl kaçak sebebini de böylece sonlandırmış kendisi.Bizi bu güzel geri dönüşle bilgilendirdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim.Ben şahsen neticesini çok da merak etmiştim açıkçası.Kolay gelsin.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Geri dönüş çok yararlı oldu, diğer kullanıcılar adına da ... teşekkürü zaten beğeni vererek gösterdim. Yalnız firmanın burayı okumasını beklemeyerek bizzat bilgilendir farkında olmadan nice canların kurtulmasına vesile olabilirsin, Sn. Binbaşı'nın bahsetiği fazla sıkma sebepli (veya başka proses) kalite testlerini geçebilir ama sayende firma üretim bandına dönüp tekrar bakar sorunu ortadan kaldırır.
 
Elektrikli şofbende i..as dan gayrisi yalan.:)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,327
Mesajlar
916,729
Kullanıcılar
450,168
Son üye
onuruslu

Yeni konular

Geri
Üst