ŞAŞEYE ÇÖZÜM

Alcak gerilim giris kismina Parafudr ve iyi topraklanmis olmasi sıkıntinızı tamamen giderecektir...Binanin toprak hatti enerji nakil hattiniza yakin bi alanda ve zayif demekki topraklamanizi daha genis bi alana ve olcum yaptirarak baglatmanizi oneririm.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Alcak gerilim giris kismina parafudr ve iyi topraklanmis olmasi sıkıntinızı tamamen giderecektir...Binanin toprak hatti enerji nakil hattiniza yakin bi alanda ve zayif demekki topraklamanizi daha genis bi alana ve olcum yaptirarak baglatmanizi oneririm.
TOPRAKLAMAYI ÖLÇTÜRDÜK ELEKTRİKCİYE GAYET İYİ BİR SIKINTI YOK DEDİ SADECE BİZİM BİNANIN DEĞİL 8 BİNANINDA ASANSÖRLERİ YANDI
 
Belediyedekiler define mi arıyor her hafta kazınır mı? Herkesten 1-5 tl toplayıp "elektrik hattı azı yapmayın" tabela yazıp dikin :).

Belediyeye zararınızın karşılanması için dilekçe verin denmişti o konuda bir şeyler var mı?
 
Belediyedekiler define mi arıyor her hafta kazınır mı? Herkesten 1-5 tl toplayıp "elektrik hattı azı yapmayın" tabela yazıp dikin :).

Belediyeye zararınızın karşılanması için dilekçe verin denmişti o konuda bir şeyler var mı?
BELEDİYE KABUL ETMİYOR ÇEDAŞA SUÇ ATIYOR ÇEDAŞ DA BELEDİYEYE SUÇ ATIYOR.
 
Nerede yaşıyorsanız orada iyi bir elektrikçi bulun ve asansörlere kaçak akım bağlatın.İşgüvenliği şartnamesine göre elektrik le çalışan cihazlar kaçak akım takmak mecburi artık
 
ASANSÖR HIZ KONTROL SİSTEMİ ONARIM FORMUNDA TOPRAĞA FAZ GELMESİNDEN DOLAYI VARİSTÖRLER KONDANSATÖRLER VE TRAFO ZARAR GÖRMÜŞ PATLAMIŞTIR RAPORU GELDİ
Kaçak akım olsa idi devrede kaçak akım toprağa kaçak olduğunu algılayacak ve devreyi koruyacaktı ne yapın edin Kaliteli bir kaçak akım taktırın asansörlerinize!Sizin asansörlerde yüksek voltajdan bir arıza yok!arıza faz toprak arası kısa devre de varmış!rapor da da yazmışlar zaten.Dairelerdeki kaçak akımlar dairelerin elektrik tesisatlarını koruyorsa asansöre takacağınız kaçak akım da asansörleri koruyacaktır!
 
KAÇAK AKIM RÖLESİNİN 30 MA OLMADI
ACABA 300 MA SI KALDIRIRMI ASANSÖRÜ
 
30mA de çalışır asansörde yeterki iyi bir elektrikçi bulun şuan ben EMO elektrik tesisatları için şartnameleri okuyorum ve orada 300mA yangından koruma 30mA hayat koruma olarak kaçak akım kullanılmalıdır diye yazıyor!Asansörlerde çocuklarda kullanıyor bu nedenle hayat koruma daha önemli bence 300mA bağlamasanızda olur ama 30mA olması (bu benim görüşüm) daha önemli!...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,775
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Geri
Üst