İş yeri açma arefesindeyim, beyin fırtınası...

hayırlı olsun. bilmiyorum haddimemi değilmi size nasihatta bulunmak ama belki işinize yarar bende yüksek okul mezunuyum ve son 2 senedir kendi işimi yapiyorum. bence açicağin yerin kirasi mütevazi olmasi sart ve sermayen fena değil bana kalirsa. abilerimizin bahssettiği gibi çok fazla mal işine yaramaz günü kurtaricağin ürünler alsan yeter malzeme satarak bi yere ulaşamassin. bir kaç işdn sonra mimar veya mütahitlerdn randevu alarak görüşme talep edebilirsin. ne varsa onlarda var belki parani kırıyolar ama sürekli işin oluyo. dükkan seçimi ise sitelere yakn bi yer olursa ufak işlerde çok düşer. sayglar.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
arkadaşım bence sen o sermayeni hiç batıma önce bir işe gir 5sene çalış sonra yol cık
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…