2001 M.Y.O mezunuyum.Hızlı tüketim ürünleri üretimi yapan fabrikada elektrik-elektronik teknisyeni olarak çalışıyorum.
 
Son düzenleme:
2000 Yüksekokul mezunuyum makine sektöründe calıstım su an otomasyon firmasında proje,
yazılım ve yer yer de montaj yapıyorum.
 
elektrik plan ,proje,taahhütve malzeme satışı yapan bir firmayla çalışıyoruz inşallah yakında çok fonksiyonel bir cihazla elektronik kart tamirine başlayacağız.
 
4 yıldır porselen fabrıkasında elk bakımda calısıyorum. 2 yıldan beri yenı kurdugumuz yıne porselen fabrıkasındakı makınalarda program degısıklıgı yapıyorum yani simens plc lere delta plc ile degısıklık yapıyorum. aslında elektronık mezunuyum .
 
2003 mezunuyum.Otomasyon ürünleri satışı ve hertürlü proses&makina otomasyonu yapan firmada yazılım mühendisi olarak çalışıyorum. genelde siemens s7-300/400 plcde profesyonel olmakla beraber diğer marka plc lerde kullandım.Müşteri tarafından verilen I/O sayısı ve proses çalışma bilgileri ile sıfırdan anahtar teslim projelerin (PLC,HMI,Scada,servo,asm vb..) yapılmasından sorumluyum. saygılar.
 
anadolu teknik lisesi mezunuyum şuanda profil üreten bir fabrikada elektrik teknisyeni olarak çalışıyorum
 
Ankara Üni. 2008 Mezunuyum 2.sınıftan itibaren Robotik Otomasyon Üzerine Çalışıyorum.End haberleşme,programlama(offline ve online) Elektrik proje çizim ve tasarım,End.Güvenlik ve Süreç Konrol İşlerine Bakmaya Çalışıyorum
 
1999 Sakarya hendek E.M.L Mezunuyum Otomotiv sektöründe Bakım Onarım Sorumlusu olarak çalışıyorum..Güzel bir paylaşım..Herkese kolay gelsin...
 
E.M.L mezunuyum makina bakımcısı olarak kimya sanayinde 15 yıldan beri çalışıyorum
 
2001 eml elektronik mezunuyum tekstil makinaları üreten bir firmada projeden teslimata kadar her aşamasını yapmaktayım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,767
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Geri
Üst