STFA ATL Elektrik mezunuyum. Otomasyon teknikeri olarak Otomotiv sanayinde çalışıyorum. 7 yıldır meslekteyim. Plastik , Gıda ve son olarak otomasyon.
 
merhaba arkadaşlar 92 eml elektrik mezunu Denizlide selüloz işleyen acıselsan aş de 97 yılından buyana Bakım-onarım bölümünde elektrik ve mekanik işlerinde akla gelen neiş varsa hidrolik pinomatik ve otomasyon ...bobinaj hepsini elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum selamlar(insan öğrenmeyi bildikçe herşey daha kolay)
 
tekirdağ namık kemal üniversitesi elektronik haberleşme bölümü 2006 mezunuyum.
özel bir şirkette cep telefonu tamiri yapıyorum.
 
istanbulda oturuyorum 2003 mezunuyum muhendislik firmasında teknik servis kısmında calısıyorum sanayı ve santıye işlerinde çalısmaktayım
 
!!!(2006 ULUDAĞ UNV. M.Y.O. mezunuyum süt ürünleri üzerine faaliyet gösteren firmamızda elektrik teknikeri olarak çalısıyorum makinaların arızalarının tespiti ve arızaların giderilmesı sistemlerde gerekli değişiklikleri yaparak verimlilik ve iş güvenliğinin arttırılmasına yardımcı olmaya çalışıyorum)
 
1987 Isparta M.Y.Elektrik mezunuyum , 27 yıldır , birçok Özel Şirkette Teknik servis departmanlarında görev aldım.
 
1994 kartal EML mezunuyum 1995 yılından buyanna ticari gemilerde elektrik zabiti olarak çalışıyorum.
 
aydınlatma konusunda değişik projelerim var paylaşmak istersen haberleselim

___

şef iyi günler
ışıkla duvar boyama ledli aydınlatma konusunda bir ihtiyacın olursa haberleşelim

___

Arkadaşlar merhaba
tayfun ben
uzun yıllardır elektronik sektöründe çalışmaktayım
daha cok pcb üretimi ve ithalatı yapmaktayım.aydınlatma da kullanılan alüminyum pcb,power led,driver,lens,led multi layer pcb,delik içi kaplamalı pcb,rgb kontrol cihazları ve dmx ile ilgili bir ihtiyacınız olursa fikir alış,verişinde bulunabilriz
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben Abdullah. Kendi iş yerimde tüm elektronik cihaz onarımı işi yapıyorum.21 yıldan beri.
 
2006 M.Y.O mezunuyum mezun olduğum günden beri özel bir firmada elektrik teknikeri olarak,proje çizimi,elektrik tesisat muayenesi,kompanzasyon,kameralı güvenlik sistemleri işlerine bakıyorum..
mesleğimi seviyorum ;)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,487
Mesajlar
917,988
Kullanıcılar
450,462
Son üye
Harbi49

Yeni konular

Geri
Üst