Alüminyum cephe giydirme ve cam cephe işindeyim
 
bu ülkenin en iyi üniversitelerinden birinin elektrik mühendisligi bolumunden mezun oldum. sadece stajlari gec yapmamdan oturu 8 ay gec aldim diplomami. aradan askerlik ciksin dedim hemen askere gittim 1 yil yedek subaylik hizmetimi yaptim. 2 sene okuldan uzak kalinca ogrendigim cogu seyi de unuttum. güc elektronigi bilgime guvenerek basta savunma sanayi sektorune basvurmustum ama askerlik ve o zaman yetersiz olan yabanci dilim engel olmustu. taahhüt inşaat işlerini hic sevmedigimden bu islere girebilecekken basvurum olmadi. Transformator tasarimi dersini okulda basariyla vermeme ragmen basvurdugum 2 trafo uretim sirketi kabul etmedi. sadece bir firma uretim muhendisligi kadrosu icin cagirdi onlar da kabul eder miler bilmiyorum. onumde simdilik HES'lerde veya sinava girip kazanirsam kamuda calismaktan ve belki de o kadar alin terimi heba etmekten baska bir yol gorunmuyor. 2 aydir is bakmama ragmen kimse yuzumuze bakmiyor hayattan soğudum resmen. Allah işsiz olanlarin yardimcisi olsun.
Allah yardimcin olsun kardesim naptin is buldun mu
 
Selamlar. Trafik Sinyalizayon Sistemleri üzerinde belediyede çalışmaktayım. 2008 Konya Selçuk Ün. Elektrik Elektronik Müh. bölümü mezunuyum.
 
Selamlar. Trafik Sinyalizayon Sistemleri üzerinde belediyede çalışmaktayım. 2008 Konya Selçuk Ün. Elektrik Elektronik Müh. bölümü mezunuyum.
Merhaba hocam merak ettim trafik sinyalizasyon sistemlerinde plc mi ozel mikroislemci mi kullaniliyor
 
2005 yılından beri özel şirketlerde otomasyon mühendiği yapıyorum.
 
Merhaba, fırsat oldukça forumu takip ediyorum, elektrik elektronik mühendisliği mezunuyum, 4 yıl kadar şantiye de elektrik mühendisi ve Bakım mühendisi olarak çalıştım, son 6-7 yıldır da kamu kuruluşunda çalışmaktayım, proje kontrolü ve inşaat kontrollerinde görev almaktayım.
 
Allah yardimcin olsun kardesim naptin is buldun mu
âmin cümlemizin, mesleğimle ilgili güzel bir kamu kurumundayım, alnımın terine değer vermeyenlere inat alnımın teriyle burayı çalışarak kazandım, bundan sonra da terimi burası için akıtacağım inşallah. Allah cümlemizin yardımcısı olsun.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,180
Mesajlar
915,674
Kullanıcılar
449,946
Son üye
kerim2756

Yeni konular

Geri
Üst