Çok İlginç Motorlar (İnanamayacaksınız)

Herkes siz gibi araştırıp okumaz, gadolinium yazınızda zararlarını - yan etkilerini belirtmeliydiniz, gerekmediğini düşünebilirsiniz ama yönetimi ilgilendirmez paylaştıklarınız ve sonuçları sizin sorumluluğunuzdadır.

Bu ürünler üzerinde çok fazla denetim var. Nedeni ise enerji verimliliğinde ve free energy de kilit elementler olmasıdır. Yan etkileri çok fazla abartılıyor bunda enerji şirketlerinin büyük payı var. Tıpkı bir zamanlar Edison'un ve dolayısıyla General Motors'un AC elektriği kötülemesi gibi son dönemde bu ve benzeri ürünler kötüleniyor. Amaç böylesine günlük hayatımıza kolaylık sağlayacak tasarruf etmemize katkı yapacak bu maddelerden üreticiyi ve insanlığı uzak tutmaktır.

Bu maddenin aslında tehlikeli olmadığını anlatan bir çok makale ve video var. Ayrıca bu metalle hiç elektriğe ihtiyaç duymadan çalışan klima ve buzdolabı yapıldığını duymmuşmuydun? Yakın zamanda NTV'de haberlerde duyurdular. Ben de bunun üzerine hakkında epey bir araştırma yaptım. Tehlikeli olduğunu söyleyenler enerji şirketlerindeki yöneticiler bilim insanlarından net ve kabül gören bir bilgi yoktur. Ancak hakkında çok az şey bildiğimiz doğrudur. Çıplak elle üzerinde deney yapanlardan bir şikayet duymadım.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.

Forum istatistikleri

Konular
128,132
Mesajlar
915,298
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst