Windows 7 Starter Ultimate

arkadaşlar ben vidov 7 ilk çıktığında internetten indirdim kurdun etkinleştirme proğramı ile etkinleştirdim gayet güzel çalışıyor güncellemelerin tamamınıda aldı yani kennisi güncelledi herhangi bir sorun yok şimdilik.
 
win 7 ultimatenin home premiumdan olan farklarına burada ihityacı olacak kişi sayısı epey azdır. kullanmayacağınız özelliklere niye para veresinizki. Ayrıca yukarıda soru soran arkadaım içinde vista microsoftun yüz karası bence. Benim tercihim Windows home premiumdan yana. Win 7 starter da microsoftun düşük donanımlı bilgisayarlar için çıkarttığı ve minumum sistem gerksimine ihtiyaç duyan bir sürümüdür. Şu an kullandığım netbook tada mevcut ve sistemide kasmıyor.saygılarımla. Ayrıca lisanslı ürün kullanın derim. Emeğe saygı lütfen.
 
standart kullanıcıysanız home premium tüm işlerinizi görecektir fakat ben para vreme derseni iki ihtimal var biri linux tabanlı tamammen ücretsiz (hatta isterseniz kapınıza kadar dahi getiriyorlar) diğeri win 7 kırık kullanmak burdan sonrası vicdana kalmış birşey
 
Aslında Home Basic birçok ev kullanıcısına yeterli olmakta, Home Premium ise medya ve ev-ağı paylaşımlarında artı özelliklleriyle öne çıkmaktaki bunlar free başka programlarlada Basic'e kazandırılabilir. Bilgisayarınız size para kazandırıyorsa, 2000-3000 liralık bir bilgisayarınız varsa ve para sizin için önemli değilse tabiki işyerleri için Business ve hepsini birarada isteyenler için Ultimate.
Sürüm ve özellik karşılaştırma için Windows karşılaştırması - Microsoft Windows
 
aslında bilgisayarı alırken windows 7 starter yerine pro yada ultimate alsaydınız daha iyi olurdu...
 
Sorun illagal program kullanmak değil.Bilgisayar kullanıcıları windows yazılım kullanılmaya zorlanıyor aslında.Alınan bir bilgisayarın fiyatı windows işletim sistemi yüzünden 150-200 lira pahalıya satılıyor.Her zaman özgür yazılım kullanmak en iyisi.Ayrıca bu ülkenin aşırı politikaları yüzünden gereksiz miktarda ötv ödüyoruz.Bu sebeble kimse bill gatesin kasasına para aktaracam diye emeğe saygı demesin.
 
baya zayıfsın vısta daha stabıl yavas ama cokmuyor
 
Arkadaşlar bu" Windows 7 starter Ultimate" ile "Windows 7 Ultimate "arasındaki fark nedir ? Orjinallik dicem bu sefer korsan olur ... Fark nedir ??
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,727
Kullanıcılar
449,964
Son üye
lelaxi

Yeni konular

Geri
Üst