Sony Vaio VGN-NW2ETF Format Sorunu

fobuso

Üye
Katılım
28 Şub 2012
Mesajlar
7
Puanları
1
Merhabalar;

Sorun yaratan cihaz Sony vaio VGN-NW2ETF (model PCG-7182M). Windows açılırken birden kısa süreli mavi ekran ve yazılar çıkıp kendiliğinden yeniden başlayıp duruyor.

HP notebookuma format attığım aynı windows 7 cd'sini Sony vaio'ya taktım. "Şimdi Yükle" kadar geldi. Şimdi Yükle yapınca "KURULUM BAŞLIYOR" yazısı çıkıyor ve saatlerce öyle bekliyor, bir ilerleme olmuyor. Tekrardan denedim, bu sefer "Şimdi Yükle" nin altındaki "Bilgisayarınızı Onarın" bölümünden komut sistemi ile format atayım dedim ama "Bilgisayarınızı Onarın" butonuna basınca win7 mavi arka plan resminde öyle saatlerce bekliyor.

FlashBellek'ten format atayım dedim, yine ilk durumdaki gibi saatlerce beklemeler devam etti.

En son recovery tuşu ile fabrika ayarlarına geri göndereyim, belli bir süre daha kullanayım dedim ama, recovery tuşuna bastıktan sonra yine hiçbir seçenekle karşılaşmadan win7 arka plan mavi resminde öyle 30 dakika kadar bekledi. Kapattım pc'yi. İçini açıp baktım, hdd yerine oturmuş, ramler yerine oturmuş durumda.

Sıfırdan format atmam gerekiyor. Sizce nerede hata yapıyorum veya bu sorun nasıl çözülebilir. Yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkür ederim.
 
böyle bir sorunla hiç karşılaşmamıştım.inşallah sorununu çözersin.belki hdd deki birşey yüklemeye engel oluyor olabilir istersen hdd yi sıfırlayan programlar var onlardan birini kullanıp öyle bir dene işletim sistemini tekrar yüklemeyi.
 
hiren boot cd ile aç yedeklerini al low level format ile hdd tamamen yeniden biçimlendir sıfırla bence sorun düzelir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,108
Mesajlar
915,040
Kullanıcılar
449,809
Son üye
yucelsenolgm

Yeni konular

Geri
Üst