Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Eğitimi (Int. University of Sarajevo)

selamlar arkadaşlar şu anda bosna da bende dahil 6 t.e.f li elektrik öğretmenliği bölümü mezunu arkadaş ders saydırma işlemlerini yaptık ve alacağımız toplam ders sayısı 10.İnşallah seneye mezun olacağız bu derslerden sonra.
 
ben makına ogretmenıyım makıne ogretmenıde var mı ıclerınde ?
 
dostum bu şekilde bitiren bir makine öğretmeni biliyorum ve şu anda üniversitede y.lisans yapmakta
 
anladım mexıco bısey soracam sız sımdı volcanos ve sen ıngılızce kursuna katıldınız ve sınavı basarıyla tamamladınız oylemı ? yenıden bu ıngılızce hazırlık kursu ıcın agustos ayını beklıyecekmıyız yoksa sımdı basvursak yenı acılan bır kurs olabılırmı cevap verırısen sevınırız ?
 
evet dostum biz bu sınavı yazın geçtik.hazırlık kursu için yazı beklemene gerek yok kurs 1 sene boyunca 2 ay aralıklarla devam etmekte ayrıntılı liste için :
English Language School
 
eyvellah mexıco tesekkurler bıde sey dıyecegım nasıldı hazırlık kursu benım ıngılızce ıntermedıate ama yınede merak edıyor ınsan zorluk duzeyı nasıldı hazır kursu sınavının ?

bırde derslerı ıstanbul ofıstemı saydırdınız yoksa bosnada mı ? ve de kımle gorusup saydırdınız ? cevaplarsanız sevınecegız ?
 
sınav sonucu senin çalışmana bağlı,dersleri bosnada kayıt zamanı saydırdık danışman hocaya.
 
yanı sız gectınız 2 aylık kurs sonucu sınavı ?
yurt ısını ne yaptınız nerde kalıyosunuz ortam nasıl ?
 
berk sendemi makinacısın bakalım bize kaç ders çıkacak bende merak ediyom şu ingilizce olayı benimde kafamı karıştırıyor tofelamı hazırlansam yoksa proficiency exam mi yapsam birde sat var çok karışık durumlar yoksa vazgeçsekmi
 
evet makınadanım valla sat a calıs derım satı vermek sart unıversıteye kayıt ıcın
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst