Motor gücü ne olmalı

Katılım
1 Kas 2014
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
32
Üniversite tez projesi için salça makinesine benzer marmelat makinesi yapacağım.. genel olarak şeftali elma kaysı erik gibi meyveler işlenecek makinede.. motor olarak tek fazlı motor kullanmayı düşünüyorum.. devir ve motor gücü olarak minimum kaç değerlerinde olması yeterli olur yardımlarınızı bekliyorum.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Verdiğiniz doneler, eksik bence.armelatın yogunlugu, kullanılan kab /kazanın hacmi, kaç kg, veya ton mamulü hangi sürede karıştırmak istediğniz gibi bilgiler elzemdir.
 
marmelatın yoğunluğu önemli değil önemli olan bana saydığım meyvelerin kabuklarını ve puresini ayrı ayrırtabilmek. kabın ölçüleri yaklaşık olarak 70cm uzunluk 30 cm çapında bi silindir. bana gerekli olan o meyveleri ezebilmek için ne kadar güç gerektiği yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. makineresimdeki gibi olacak
fgfg.jpg
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,187
Mesajlar
915,699
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst