Kaçak Akım Rölesi

Teşekkür ederim efendim.
Bahsettiğiniz yer bir daire ise sayaçların olduğu panoda 300mA evdeki panoda 30mA olur. 30mA insanları korumak için kullanılır.
Binanın topraklama değerinde yüksek çıktı.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Bu arkadaş saçma konu ve mesajlarla mesaj sayısını arttırmaya çalışıyor. Bizde sazan gibi atlıyoruz. Parafudr konusu da açmış. Benim yazdığım cevabı tekrar soru diye açmış. Hayalî konular . @vecivicivokke .
Kaç ohm çıktı?
 
E
Bu arkadaş saçma konu ve mesajlarla mesaj sayısını arttırmaya çalışıyor. Bizde sazan gibi atlıyoruz. Parafudr konusu da açmış. Benim yazdığım cevabı tekrar soru diye açmış. Hayalî konular .
Estağfurullah ne alaka. Ben ve diğer arkadaşım bu konu üzerinde çalışıyoruz. Araştırma yapıyoruz o kendine göre sormuştur bende kendimi göre. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ah benim iyi niyetli kardeşim. Yukarıdaki mesajımı oku .

Mesajınız gördüm ( uyarınız ) Teşekkürler .

Konu sahibi yazılarına ara verip internetten araştırma yapsın diye vakit kazanmak .
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,762
Kullanıcılar
449,978
Son üye
food_eng_1952

Yeni konular

Geri
Üst