Hangi Marka Kombiyi Takmalıyım?

arkadaşım ben alarko kombi kullanıyorum yaklaşık 6 senedir. tavsiye derim
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
beyler herkese teşekkür ederim.kafamda şekillenen arkadaşımın dogalgaz şirketinin verdiği teklif oldu.(airfel digifel duo 20,000 call kombi-dogalgaz tesisatı-kalorifer tesisatı-petekler(8 mt) 3,800 tl.10 taksit.senet-kredi kartı yok.elden her ay ödenecek.urfa ya bahar geldi havalar 20-23 derecelerde.10-15 gün sonra başlayacagız.artık hayırlısı diyorum.her şey için teşekkürler arkadaşlar.
 
muhittinx bende çok begeniyorum.ama e.c.a. şirketi 3,900 tl peşin fiyat çıkarttı.aslında benimde gönlüm confeo plus ta ama.kalorifer tesisatını başka ustaya yaptırtmam lazım o zaman.çünkü arada 500 tl oynuyor.
 
arkadaşlar iyi bayramlar dileğiyle başlayayım.dün itibariyle kombiyi çalıştırmaya başladık.iyi ısıtıyor,sessiz çalışıyor,sıcak suyu güzel veriyor.bence son çıkan kombilerin genelde hepsi güzel yoksa rekabet edemezler.airfel digifel duo kombiden söz ediyorum.kalorifer tesisatınıda süpürgelikten vesbo folyolu boru olarak döşedik.petekleride airfel taktık toplam 7 mt.saygılarımla.
 
Takacağın kombini önce servis ve yedek parca sorunu ve maliyetini düşün tabiki randıman ve fiyatıda ben sana demirdöküm derim hem servis ağı geniş yedekpaca sorunu yok ve maliyeti düşük randımanı yüksek
 
arkadaşlar merhaba.airfel digifel duo 20.000 cal kombiyi 40 dereceye ayarladım.ama 44 dereceye kadar çalışıp duruyor.36 drecede tekrar devreye giriyor.bu normal mi?ayrıca 40 derecede 30 günde 270 metreküp yaktı.buda 0.705 tl den 190 tl tutuyor.salon 22 derece,mutfak 20 derece.çocuk odası 19 derece ve koridor 18 derece.şanlıurfa'da hava sıcaklığı 0 ile 5 derece arasında değişiyor.saygılarımla.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,773
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst