Dayanıklı TTR kablo

Para sorun değilse zırhlı kablo çözümdür.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
O kabloyu seyyar olarak kullanmak pek mümkün görünmüyor.
Yok tabiki kullanılmaz arkadaşa takılmak için yazmıştım :) Kullanılacak kabloyu bir arkadaş önermiş zaten pur kablo diye. Saygılarımla
 
Sayın @osmanbir , ben dayanamayıp bir şey sormak istiyorum. Sizin bu kablonun bir ucu bir panoya vs ye bağlı ve ucunda bir uzatma prizi vs mi var ? Şimdi ucu bir yere sabit olan bir kabloyu toplayıp açarken nasıl toplayıp açıyorsunuz ? Konuyu gereksiz uzattığımı düşünebilirsiniz. Eğer aklıma gelen şey doğru ise size bir öneride bulunmak isteyeceğim. Saygılarımla.
 
Bir ucu kaynak mak. bağlı diğer ucuna fiş bağlı .Bu makine sürekli yer değiştiriyor kaynakçılar toplayıp açıyor kabloyu. haliyle herkes aynı özeni göstermiyor ve kablo çok kısa sürede deforme oluyor.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,193
Mesajlar
915,740
Kullanıcılar
449,968
Son üye
ibrahimkalebayir38@gmail.

Yeni konular

Geri
Üst