bir daire kaç watt çeker

7 kwlık su ısıtıcısını bağımsız bir linye olarak düşünürsek ve buna göre kesit ve sigorta seçersek ve birde sigorta kutusuna kaçak akım rölesi takarsak hiç bi problem olamaz.Topraklamada sağlıklıysa zaten problem olmuyor.3x2,5 antigron kablo ve 32 amperlik sigortayla sorun olmaz.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Syn tonightsthenight verdiğiğn bilgiler için çok tşklr...
 
böyle soru sormak garip değilmi ;D daire vaarrr daire var kişi döşemişse her yeri rezistansla sigortası atana kadar çeker gücü oda giriş sigortasının izin verdiği kadardır yani 40 A olsa en fazla 8800 W çekebilir zaten daha sonrası tesisat için zararlı olması lazım
 
ARKADAŞLAR 250 kva bir jenaratör var elimizde bununlla 44 adet daireyi ve 2 adet asansörü ayrıcada 1 adet klorifer dairesi var buradada 4.adet sirklasyon pompasi var bu durumda bir yeri Şebeke voltajı gittiğinde sorunsuz bir şekilde besleyebilirmiyiz teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,433
Mesajlar
917,576
Kullanıcılar
450,357
Son üye
HiçBilmiyorum

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst