bir daire kaç watt çeker

7 kwlık su ısıtıcısını bağımsız bir linye olarak düşünürsek ve buna göre kesit ve sigorta seçersek ve birde sigorta kutusuna kaçak akım rölesi takarsak hiç bi problem olamaz.Topraklamada sağlıklıysa zaten problem olmuyor.3x2,5 antigron kablo ve 32 amperlik sigortayla sorun olmaz.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Syn tonightsthenight verdiğiğn bilgiler için çok tşklr...
 
böyle soru sormak garip değilmi ;D daire vaarrr daire var kişi döşemişse her yeri rezistansla sigortası atana kadar çeker gücü oda giriş sigortasının izin verdiği kadardır yani 40 A olsa en fazla 8800 W çekebilir zaten daha sonrası tesisat için zararlı olması lazım
 
ARKADAŞLAR 250 kva bir jenaratör var elimizde bununlla 44 adet daireyi ve 2 adet asansörü ayrıcada 1 adet klorifer dairesi var buradada 4.adet sirklasyon pompasi var bu durumda bir yeri Şebeke voltajı gittiğinde sorunsuz bir şekilde besleyebilirmiyiz teşekkürler.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,264
Mesajlar
916,303
Kullanıcılar
450,086
Son üye
Lyewor_

Yeni konular

Geri
Üst