Bilgisayar çöktü sanırım nasıl düzeltecem ?

Peki hocam sizi kırmak istemem. Kusurumuz olduysa affola. Dediğiniz hususu bende inceleyim. İyi çalışmalar kolay gelsin.
 
Ne kusuru ustam. Ayıp ettin yavvv. :DSen sevdiğim ve severek takip ettiğim insansın. Birbirimizi kıracak bir söz sarf ettiğimizi hatırlamıyorum.
 
Teşekkür ederim hocam bil mukabele :)
 
Şimdi öyle birşey söylüyorsun ki ben tahmin ettim recovery olmadığını diyorsun nerden tahmin ettin allah aşkına ? Bunu tahmin etmek için heralde müneccim olmak gerekir.Benim amacım hala format attırmak değil sistem dosyalarını onarmak ayrıca ;)
 
Tamam işte aslan ustam hallet adamın sıkıntısını formatsız uzman sensin ;)
 
Neyse siz yazdıklarımı okumayıp konuyu çocuk kavgasına döndürüyorsunuz.Tamam hallet uzman sensin , tamam hallet uzman sensin sürekli yazmanın ne alemi var.Buda son cümlemdir.
 
Adam leptapa lanet okudu eniştesine postaladı biz hala tartışıyoruz.:p
 
aslan ustam uzmanlık konusunu ilk siz gündeme getirdiniz. ben konuyu kavgaya çevirmiyorum bu konuda uzmanlığınıza saygı duyup olayı size havale ediyorum :) @Öğretmen27 aynen hocam :) neyse artık uzamasın bu muhabbet herkesin işi gücü var :)
 
Ben herkes uzman olmuş dedim.Ben uzmanım diye birşey belirtmedim yazdıklarımı anlayarak okuyunuz lütfen.Ben normalde hiç yardım bile etmem.Bilgisayar bozuk ise anlamıyorsan götüreceksin tamirciye yaptıracaksın.Sonuçta tamircininde para kazanması gerekiyor.Siz konuya format atın diye yorum yazınca bende formatsız çözüm yolu sundum.Kaldı ki tamirciye götürseniz bilgisayarı format atmayıp, dosyaları onarır.
 
Neyse aslan ustam sonuçta ikimizinde niyeti arkadaşın sıkıntısını çözmekti. Ben bir alternatif önerdim siz başka bir alternatif önerdiniz. Tartışmanın alemi yok. Kolay gelsin size iyi çalışmalar.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,257
Mesajlar
916,262
Kullanıcılar
450,082
Son üye
halefly

Yeni konular

Geri
Üst