Aydinlatin beni

cakir2323

Üye
Katılım
5 Nis 2014
Mesajlar
22
Puanları
1
Simdi notr dedigimiz yuksuz degilmidir oyleyse penseyi faza dokundurdugumda gmda niye kisa devre olmiyor sadece pense icin deil bu

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Ne sorduğun belli değil sarhoş musun nesin.
 
O faz ile biraz daha oynarsan o aydinlatacak seni.
 
Ağzına bir ampül koy sonra bir elini faza diğer elini de nötre dokundur o zaman aydınlanırsın...;););)
Faz nötre değdiği zaman sigortadan yüksek akım geçer ve sigorta atar. Çünkü nötr direnci çok düşüktür faz ile irtibatta yüksek akım geçer ve sigortayı attırır. Peki pensede faz hazırda bekleyecek ve nereye akacak? ve yüksek akım geçecek mi sigortayı attıracak mı? Anladın???
 
Daha 18 inde, gençlik nereye gidiyor. Bir şey yapmaya kalkışmadan iyice düşmanı rakibi tanı, nasıl kontrol edebilirsin nasıl güvenli çalıştırılır çöz, bunu başka konuda da yazdım. Merağın ilgin varsa bu konuyla ilgili konuları başlıkları oku, bilgini arttır sonra pratiğe geç, bunu bunu yaptım neden böyle demek iş değil biri mi dolduruyuyor seni, yaparsın yapamazsın kumarından vazgeç ucunda hayatın var şakası olmaz!
 
Vazgeç bu sevdadan.. başka sevdalara bak. O zmn otomatik aydınlanırsın...

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,225
Mesajlar
915,935
Kullanıcılar
450,016
Son üye
ahmedsayin

Yeni konular

Geri
Üst