akü şarjı

hiçbir üretici maks ömrü garanti vermez!
misal telefonların kullanım ömrü sonylerde 25 yıl, amoled samsunglarda 7 yıldır! ama neden garanti 2 yı? birincisi 2 yıl sonra kim kullanır? ikincisi 2 yıldan daha uzun süre garanti çok büyük masraf ve büyük söz.
ama bu demek değil ki ben o maldan 2 sene sonunda istediğimi alamayacağım? o zaman biz neden eski sony müzik setlerini alıyoruz:=)
bizim eski mercedesin 90 amper aküsü vardı. 10 senelikti. ki eskiden akü ömürleri bu kadardı. ama 2000 den sonra türkiyeye gelen aküler düşük ömürlü. yoksa istersen sana benim yeğenlerden tekinin ışıldağının aküsünü söküp fotolarını atıyım hala çalışır durmda sanırım. ve 2000 lerin öncesinde alınmış. ben de 3 tane vardı. üniye başlayınca kocaya kaçmışlar.
ayrıca akü satan adam üreticisi mi de ne bilsinakünün ömrünü. ona sordun mu ömrü ne? geri dönüş olmadı abi iyiyimiş demek ki derler:)
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
ben o konuda size katılmıyorum bu gunun türkiyesınde yedi yıl garantı veren firmalarımız var bu demekkı yaptiği ürün kalıtelı yedı yıl garantı verıyor iki yıl sonu bozulan ürün istemewdığınk kadar
 
bende ürünlerıme iki yıl garantı verıyorum ortalama ömrü iki uç yıl 7-8 yıl önceden yaptığım cıhazda geliyor farklı montaj yapmışım ne yazılım uyuyor nede bılgısayarım tanıyor silip attığım yazılım yıllar olmuş çöpe attırıyorum adama yenı cihazımı verıyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,269
Mesajlar
916,326
Kullanıcılar
450,088
Son üye
220808043so

Yeni konular

Geri
Üst