ABB marka inverter manual, sorunlar ve uygulamalar

99.03 default
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
wesulkrk hocam. çalışmam bitti ancak küçük motorla test yaptım sorun yok fakat büyük motorlara (75kw) göre parametrelerini ayarlayıp panoyu yolladım. diğer şantiyede henüz bağlanmadı başka montajı yapılması gereken yerler var. montaj yapıldıktan sonra yayınlamak istiyorum en azından hatam varsa görmüş olurum. ama illede banada bu haliyle faydalı olur dersen yayınlarım. selamlar
 
selam wesulkrk. master follower için tork kontrol parametresi. işime yarayacak kadar ve anladığım kadarı ile yapabileceğim bunlar.
bu forumda çok daha detaylı bilgiye sahip kişilerin olduğunu düşünüyorum. onlarda bakıp eksiklerimizi düzeltirse sevinirim.
bu parametreleri : https://www.kontrolkalemi.com/forum/attachments/masterfollower-pdf-zip.24601/

buda test amaçlı küçük motorlarla speed kontrol videosu

 

Ekli dosyalar

  • masterfollower.pdf.zip
    467 KB · Görüntüleme: 35
ABB ACS 550 sürücünün parametre kontrol kartı arızalandı. başka bir bir ACS 550 kartı taktığımda Sürücü başka bir kaynaktan kontrol ediliyor 5011 hata kodu veriyor.Bu kartı nasıl çalıştırabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
 
acs800 modellerine pc bağlantısı yapabileceğim usb bağlantı adaptörü arıyorum. çalıştığı sürece 2. el olabilir. Keypad arkasında rj45 bağlantı portu var boşta. oradan haberleştirme yapılabilir mi? Fiber optik DDCS ile bağlantı yapıyordum fakat özellikle rj45 i merak ettim.
 
abb dcs400 yeni sifir surucuyu arizalanan surucu yerine taktik. surucunun keypadinda 2000 rpm yazarken motor 1153 devirle donuyor Bu sorunla ilgili bilginiz varmi acaba?
 
sayınb forum sakınleri acs550 uzaktan kontrolunu nasıl sağlarım birde driverwindows light programın temel özellikleri ve kullanımını anatan varsa yardımcı olurmuusnuz
 
ABB_PC.JPG

kablo bağılantısı bu programın içinde türkçe parametreler mevcut güncellemeleri yükleyin
Saygılarımla
 
acs 150-01e-07a5-2 sürücüde motor tam devirine ulaşamıyorum 12000 devir 200hz yardımcı olursanız sevinirim
 
slm hds251 usta yeni iş yerimizde abb marka frekansla hız kontrol cihazı var enerji uygulandığında siğorta atıyor sebebi ne olabilir bilgilendşrebilirmisiniz acaba
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,805
Kullanıcılar
449,985
Son üye
sSait Başdaş

Yeni konular

Geri
Üst