YURTDIŞI

Katılım
22 Kas 2007
Mesajlar
68
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar yurtdısına cıkacam iş için 10 günlüğüne etıyopyaya şirketle nasıl anlaşmam gerekyor yurtdışına cıkısta maaş nasıl oluyor. Beni bilgilendirirsenız sevinirim. şimdiden teşekkurler
 
Ben bildiğim kadarı ile açıklayayım.Eğer çalıştığınız sigortanız olan bir şirket ise herhangi bir sorunda sigortadan bi şekilde yararlanabilirsiniz.Yok çalıştığınız şirket değil ise özel sağlık sigortası gibi bişilerle kendinizi güvence altına almanızda fayda var.

Ne için nasıl bir iş için gidiyorsanız bence anlaşacağınız miktarın yarısını peşin alın üzerinizde para bulundurun ve geri dönüş ile ilgili uçak bilgilerini edinin.Herhangi bir sorun olursa erken dönmeniz gerekirse vs..

Yurtdışında sizi davet etselerde iş yapmaya gitseniz de bir sorun olduğunda %90 yalnız kalırsınız..

Saygılarımla..
 
devamlı çalıştığım şirket sistemini devreye almaya gidiyorum maaş konusunda ne kadar almam gerekyor 100 100 mü prim nasıl işliyor bu sısıtem
------------------
devamlı çalıştığım şirket sistemini devreye almaya gidiyorum maaş konusunda ne kadar almam gerekyor 100 100 mü prim nasıl işliyor bu sısıtem?
 
Son düzenleme:
sn. khalkedon, devamlı çalıştığınız bir şirket olması sizin için avantaj olduğunu ve buna bağlı olarak sorun yaşamıyacağınızı düşünüyorum. ancak işinizi sağlama bağlamanızda her zaman fayda vardır.

ücret meselesi devreye alacağınız sistemle ilgili bilgi sahibi sizsiniz. piyasa şartlarına göre fiyat belirtmenizde fayda var. toplam fiyat veya günlük fiyat. seçenek sizin. mmasraflar gözönünde bulundurularak bir seçim yapmak lazım.

tabi burda devreye alacağınız sistemin ne olduğu önemli. manuel-mekanik sistem ile otomasyon sistemleri çok fark ediyor.

hayırlı çalışmalar diliyorum.
 
aliplc cevabınız için teşekkurler kazan dairesi otomasyonu ve tekbaşıma devreye alacam yurtdısı ucretlerı normal maaşlar üzerinde yuzde kac fazla olur
 
en düşük maaş 1500$ olarak hesab ederseniz iyi olacaktır.
 
merhaba khalkedon1984. ben şu an yrtdışında çalışıyorum. Anladığım kadari ile oraya supervizör olarak gidiyorsunuz. Gideceğiniz ülkede ki şirket sizi karşılamaya gelecektir. uçak biletin %100 gidiş dönüş olacaktır. o ülkedeki tüm masraflar firmaya ait olacaktır.(otel masrafı,yiyecek, ulaşım vs.) ekstra ücret konusundada sanırım günlük artı bir harcırah olacaktır. bu konuyu kendi şirketinle görüşmen gerekmektedir. Vize konusudada genellikle şirketler supervizorler için normal bir turist vizesi ile gönderiyorlar. Giderken yanına en az bir 800$ avans ta al bence.Etopyda olsa kesinlikle bir gununu gezmeye ayırmanı tavsiye ederim:)))) Şimdiden iyi uçuşlar iyi çalışmalar.

Bu arada yazmayı unutmusum fazla yaramazlıkta yapma, yanında bir kaç tane ozel eldiven bulundur tek parmaklık:))))))))))))))
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
cevaplar için teşekkurler kısmetse bu akşam gidiyorum bana şans dileyin arkadaşlar
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,875
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst