Herkes yorum yapabilir mi

nef

Üye
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
15
Puanları
1
merhabalar,
2016 dan beri aynı şirkette elektrik mühendisliği yapıyorum. başladığımdan beri yanıma kimse verilmedi. ne çizim konusunda bana destek atabilecek ne de bilgisiyle beni aydınlatabilecek biri ile çalıştım. kendi kendime öğrendim hep her şeyi çabalayarak, tırnaklarımla kazıyarak. emo'dan yetki belgem de var, projelere ben imza atıyorum. sorumluluk bende anlayacağınız. buna ek olarak şirket sahipleri tanıdık ve giriş çıkış saatlerime karışan olmuyor, o açıdan rahatım. daha önce başka yerlerde iş görüşmesine gitmediğimden net değerimi bilmiyorum. 6 senelik gölet/baraj elektrik çizimleri ve hesapları yapabilen, santrallerin kısa devre/topraklama/primer teçhizat/ röle koordinasyonu gibi hesaplarını yapıp tek hat şemalarını çizebilen buna ek olarak bunları enerji bakanlığına dosya toplayıp proje kabul ettiren biri ne kadar almalı? işin içinde olan arkadaşlar da yazarsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.
 
Ana formül,alınanın 3 katı değer üretiliyor olmasıdır.Böyle değilse,eşdeğer ! hizme-
tin başka yerlerdeki bedeli,asgari,8000 -
10000 ₺ dir.
 
Ana formül,alınanın 3 katı değer üretiliyor olmasıdır.Böyle değilse,eşdeğer ! hizme-
tin başka yerlerdeki bedeli,asgari,8000 -
10000 ₺ dir.
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. ne kadar kazandırdığımı bilmiyorum ne yazık ki. öğrenmemin de bir yolu olduğunu sanmıyorum. bu dediğiniz ücret yeni başlayan biri için mi geçerli?
 
Eşdeğer ! kelimesi,sizin için kullanılmış-
tım.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: nef
elektrik teknisyeninin ortalama aylığı 7000-8000 tl olarak hesaplanınca mühendis maaşının 12-15 bin arasında olmalı gibi.. not :bizim mühendis yanımda sordum söylemedi :)
 
  • Beğen
Tepkiler: nef
Ben emekli mühendisim. kamudan. 6600 küsür tl emekli maaşı alıyorum. zamdan sonra.
özel firmada çalışan arkadaşım geçen yıl yaklaşık 1 yıl önce 8000tl alıyodru. şimdi tahminim 10000 den fazladır.
 
Cevap veren herkese teşekkür ederim. Hakkım yeniyormuş gibi hissettiğim için böyle bir soru sormuştum. İş basvurularinda bulunup tekliflere gore çalıştığım yerle konusmaya karar verdim. Çok teşekkür ederim tekrardan.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,969
Mesajlar
913,974
Kullanıcılar
449,614
Son üye
Canipk

Yeni konular

Geri
Üst