Yg-og-ag İş kazaları resimleri

arkadaşlar bu ne resimler insan gerçekten dayanamıyor
çok dikkatli olalım arkadaşlar hiçbir iş insan hayatı kadar önemli olamaz varsın iş geç olsun ama selametli olsun güvenlik önlemlerini mutlaka alalım arkadaşlar
Allah hepimizi böyle iş kazalarından muhafaza etsin
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Resimleri gördüm kimyam değişti vallahi.
Öyle her eline tornavida pense alan ben elektrikçiyim demesin bu fotoğraflara baksın önce...
Fotoğraflar arasında bir tanesi dikkatimi çekti. Hani bazıları diyolar aman ya kaçak akım rölesi ne işe yarıyomuş takmasanda olur yada topraklama olmasada olur sıfırlama yaparız diyenler oluyor. Duşta su ısıtıcının fiskiyesinden çarpılıp ölen vatandaş ders olsun bunu diyenlere. Elektriğin en ufak şakası ihmali olamaz gözle görünen birşeyde değil mutlaka ama mutlaka her müdahalede temkinli sakin ve mantıklı olalım.
Bilmeyenlerde işi bilene bıraksın aman canım ne var ben yaparım demesin. Fotoğraftakilerde öyle diyomuş çünkü.
Saygılarımla...
 
trafo kapısını açtığımda seksiyoner ve hücre odasından og kesik olmasına rağmen yg plastik kontrol kalemi ile 3 mt uzaklıktan kontrol yapıp buna rağmen hala korkup 3 kilo inşaat telini yumak yaparak tarafo og grişlerine attıp kaçtıktan sonra yakalamış olduğum tavuk ve kediyide trafo girişlerine attıktan sonra seksiyoner ve hücre odasının anhtarlarınıda elimde olduğu halde bakarak bu kadar tedbir endişe ve korkudan sonra ancak trafoya yaklaşırım arkamdan gaz verenlerde olur ama ben aldırmam :D sadece enrjinin kesik olduğuna kontrol kaleminize güvenmeyin arkadaşlar olan bırakın 3 kilo inşaat teline trafoya kediye tavuğa olsun gaza gelmeyin aklınıza gelecek her türlü tedbiri alın iyi düşünün hatta işten kovulmanıza dahi sebeb olsa çok sakin yavaş hareket edin allah hepinizi çocuk anne baba ve sevdiğinize bağışlayıp uzun hayırlı ömür versin bu resimlerden sonra artık 1 saatlik işi 4 saat yarım gün düşünüp tedbirleri arttırıp o şekilde yapacağım işi.
 
allah herkeze ölümün bile hayırlısını nasıp etsın.allah hepımızın yardımcısı olsun aman arkadaslar once tedbır bırakın nere elektrıksız kalırsa kalsın hiçbirsey hayatımızdan önemlı degıldır.
 
ya bu resimler kimyamı bozdu gecenin bu saatinde. ben yg veya og ile uğraşan biri değilim. işim genelde 5v ile ama yinede 220 ile uğraşıyoruz arada. o bile şimdi nasıl göründü gözüme içim fena oldu. Allahım hepimizi kazadan beladan korusun. Allah hepinize kolaylık versin arkadaşlar. İş zor, tehlikeli...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,292
Mesajlar
916,482
Kullanıcılar
450,121
Son üye
feritdogan71

Yeni konular

Geri
Üst