yeni konpanze kurmak

Katılım
19 Eki 2008
Mesajlar
13
Puanları
1
Yaş
39
slm arkadaşlar.yeni kompanze panosu kuracağım entes trifaze 12 kad.sistemi kurduktan sonra otomatik (aşağı yukarı tuşuna aynı anda basarak) devreye alınca özel hangi ayarları nasıl yapmalıyım ....teşekkür edrim
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
sn ayyildiz, entes RG3 12C-12CS serilerinde aşağı ve yukarı tuşlarına aynı anda basılı tutarak ayar yapılmamaktadır. sizin yapacağınız akım trafosu oranını girerek(100/5 ise 20 olarak gireceksiniz) AUTO SETUP-ON diziliminden  sonra otomatik tanıtım yaptırmanız.kondansatör  seçiminiz uygun ise( bağlantıların doğru yapıldığını varsayıyorum) problem olmayacaktır.selametle
 
Sn. ayyildiz790

* Ayarlar hususunda entesin kullanım kılavuzunu okursanız çok daha iyi olacağı kanaatindeyim. Ayarlar hakkında birçok açıklama mevcut, gerektiği yerde bizler yardmımcı olmaya çalışırız.
 
sayın ayyıldız meslektaşım
Kompanzasyon sisteminde Kompanzasyon rölesinin önemi varsa da:kondansatör güçlerinin sıralaması,sistemdeki yükün dengesizliği de çok önemli oluyor..Sisteminizin puant gücü nedir ?.Yük dengesizliği varmıdır..Ne tesisidir.Okul,afabrika,sarraf dükkanı, mermer kesme tesisi.vesaire gibi.
Bu konuda bilkgi verebilirseniz kondansatör güçlerinin seçimi ve hesaplanması kousunda yardımcı olma imkanımız artar.
SAYGILARIMLA
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,759
Kullanıcılar
449,975
Son üye
yamanelektronik2023

Yeni konular

Geri
Üst