Yeni başlayanlar için bir soru

Freedomspy

Üye
Katılım
27 Ocak 2017
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
34
Arkadaşlar ben bir seneye yakındır güvenlik kameraları kuruyorum kuzenimin yanında . Kendimi zayıf akım da geliştirmek istiyorum . İş yaparken illaki birilerini bulup soruyoruz soruşturuyoruz ama bildiğiniz üzere herkes çok fazla cevap vermiyor. Şimdi benim sorum şu . Hiç bir şeyden anlamıyan biri olarak en baştan çalışmam için bana ne önerirsiniz kaynak kitap ne olursa , forumda biraz baktım ama anlamadığım çok terim olduğu için yazılan çoğu şeyi çözemedim . Bilgisayar alt yapım var biraz o kadar . Öğretmenlik bitirdim atanamadığım için bu işe girdim . Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler dilerim saygılar..
 
https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/megep-dökümanları-elektrik-elektronik-teknolojisi.4103/

Forumumuzda üstteki MEGEP dökümanlarının bu özel linkinde,"zayıf akım tesisatları ve onarılması" konusundan tutun da, elektrik elektroniğe yeni bir başlangıç yapanlar,örneğin transistörlerin iç yapısını,mikrodenetleyiciler,otomasyon teknikleri,ac/dc motorlar ve motor koruma sistemleri,asenkron motorlara yol verilmesi,temel topraklama,d.c. akım teorisini,a.c. akım teorisini,elektrikli ev aletlerini,vb. tüm bu konulardaki pdf dökümanlarını indirerek ve RAR dosyasıyla açarak,bir arşiv oluşturabilir,bu arşivde yer alan pdf dosyalarını paket olarak çok özel (Boş) günlere bölüp çalışabilir, kendinizi bu konuda yetiştirebilirsiniz.

Ayrıca www.320volt.com da elektronik müh.olan sn.gevv'in temel elektronik başlangıç 1-2 linklerinde (Alttaki) çok faydalı bazı elektronik ön bilgilerine ulaşıp bunları öğrenebilmeniz de mümkündür. Kolay gelsin.

http://320volt.com/en-basitinden-temel-elektronik-baslangic/
http://320volt.com/en-basitinden-temel-elektronik-baslangic-bolum-2/
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,661
Kullanıcılar
449,944
Son üye
önder sem

Yeni konular

Geri
Üst