Yapacağım evin maketi.

Çok teşekkürler arkadaşlar sağolun. Allah isteyen herkese nasip etsin. Pazar günü kısmet olursa memlekete gidiyorum. Proje bitti, ruhsat işleri için belediyeye vereceğiz.

Tekin abi, bizde davet yok. Kapımız gelen herkese açıktır. Çayı, kahveyi cumba da içeceğiz inşaallah.
 
Güle Güle oturun İnşallah... Şefim tavandaki su ısıtıcı ''starter'' mi? :)
 
Çok teşekkür ederim sayın ELEKTRİK MÜH. sağolun. Hayır, starter değil, kondansatör. Su ısıtıcının deposunu kondansatörün dışındaki kaplamayı sökerek yaptım. Su deposuna benzer silindir bir cisim ararken raftaki kondansatör gözüme çarptı, ben de onu feda ettim.
 
Geçenlerde projeyi çizen mühendis 3 boyutlu resmini gönderdi.
 
3 boyutlu resmi buradan yüklüyorum.
EVİMİN 3 BOYUTLU RESMİ.png
 
Çok teşekkürler sayın yakupahmet, sağolun. Rüzgar türbinleri büyük MW cinsinden olanların kanat sesleri fazla uğultu yapar. Böyle küçük çaplı türbinlerde fazla olmaz. Bir de nüveli tip alternatörler biraz uğultu yapar. Ve çatıya konulursa hissedilir. Benim yapacağım alternatör flanş tipi olacak ve bahçede direk üstünde olacak.
Makette görülen küçük bir dc motor olduğu için onun sesi duyuluyor.

Anladım şefim saolun;) bide proje de cumba nın altına balkon mu eklendi yoksa sizin maketteki gibi merdiven girişimi dikkatimi çekti de;)
 
Benim maketteki giriş kısmını binanın köşeye kadar uzun tutmuş. Böyle daha güzel olmuş sanki. 3 boyutlu resimde en alt kat yarı bodrum kat oluyor.
 
maşallah elinize sağlık ....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,726
Kullanıcılar
449,961
Son üye
omr70

Yeni konular

Geri
Üst