YAZDIKLARIM SAVUNMA AMAÇLI DEĞİLDİR.
Bir üye diğer üyeye G.ç'ından uydurmak gibi bir hitap şekli ile eleştri yapıyorsa bu bir eleştri olmayıp alenen taciz ve tahriktir.
Tacizde bulunan bu üyenin diğer mesajları da incelendiğinde görülecektir ki, mevzu konu içerisinde bazı üyeleri de taciz etmiş, tartışma ortamından ziyade bir kavga ortamı oluşturmuştur. Ben her ne kadar bu üye ile muhattap olmamaya daha önce karar vermiş olsam da, açıklanması gereken teknik bir mevzuda dilim döndüğünce açıklama yaparak mevzunun çözümü üzerine gayret göstererek konuyu bitirmeye niyetli idim. Ancak takdir edersiniz ki benim de bir sabır sınırım bulunmaktadır. (Mazeretim değil)
Forum yetkilileri bilirler ki kendi yazdıklarımı bizzat kendim rapor ettim. Bu yazdığım şeylerin yanlış olduğunu açıkça ifade etmektir.
Türkiye'deki forumlara 2008 gibi girdiğimi hatırlıyorum. Daha önce yabancı forumlarda AES EBU gibi bulunmuş ve bilgi alışverişi yapmıştım. Bu gibi forumlarda paylaşılan bilgi değil yalan, eksik olsa bile yetkililerce uyarılır idi. İngilizce imla hataları bile yanlış anlaşılmalara sebep olabilmekte idi. Paylaşımlar bilgi ve ispata dayalı olduğundan dolayı da bu tür tartışmalar asla olmazdı.
Emekli olduktan sonra işyerimin resmi niki ile girdiğim yabancı forumlara artık girmedim. Türk forumlarında paylaşım yapmamın daha doğru olacağına inandım. Çünkü paylaşılan bilgiler öncelikle kendi insanlarımıza hitap edecek, bilmeyenler az da olsa birşeyler öğrenebilecekti.
Gel gelelim Türkiye forumlarında gerçek bilgiye dayalı paylaşımlar neredeyse yok gibi idi. Yine de kendi prensiplerimden vazgeçmedim ve ne kadar az da olsa birşeyler öğretebildiğim insanlarımızdan daima ben mutlu oldum.
Ancak belirtmem gerekirse...
Forumlarımız paylaşım üzerine kuruludur ve paylaşım teknik bilgiler dahilinde gerçeklik kazanmaktadır. Ben kendi adıma PAYLAŞIMCI bir üye olduğuma inanıyorum. Paylaşmış olduğum bilgilerin test ve doğruluğu ispata dayalı olup, yanlış bir bilgi paylaşmışsam bir üyenin ölçü ve test neticeleri ile paylaşımlarımın yanlış olduğunu ispat ederse, o kişinin elini öper yüzünü bile ısırırım

Belirtmem gerekirse, bir konuyu baltalayan, üyeleri taciz ve tahrik eden mesajların kontrolü forum yetkililerindedir. Bu konuda en küçük de olsa taviz verilmemelidir kanaatindeyim.
(kendimi asla ayrıcalıklı tutmam)
AÇIK TEŞEKKÜR:
Olaylardan sonra kendimi forumdan uzaklaştırmış ve artık okuma moduna geçmiştim. Ancak bir arkadaşımın ''AABİ NERELERDESİN HERKES FORUMDA SENİ ARIYOR'' mesajını alınca kendisi ile istişare edip durumu anlattım. Ancak ısrarları ve özellikle ''seni seven arkadaşlarını bırakma'' sözü üzeine yeniden foruma katılmaya karar verdim.
AYRICA:
Forumdaki tüm üyeler benim için değerlidir. Bildiğim konularda benden bilgi rica eden her üyeye yardımcı olmaktan mutlu olurum.
SAYGILAR ve bu topiği benim için açarak paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara selamlar..