Windows XP normal şekilde kapanmıyo???

Katılım
23 Ocak 2010
Mesajlar
35
Puanları
1
Arkadaşlar bilgisayarıma yeni format attım. yükledim XP yi de. normal çalışırken şimdilerde bilgisayarı kapatınca hata veriyor. normal şekilde kapanmıyo. programı simdi sonlandır diye birşey çıkıyo onu tıklayınca kapatıyor. bunun nedeni ne olabilr ve ne şekilde giderebilirim. yardımlarınızı bekliyorum.. şimdiden teşekkürler..
 
Hangi program için, sonlandır hatası veriyor....
 
herhangi bir pprogrami kapatinca cikmiyo. `bilgisayari kapati` tiklayinca boyle bir sorunla karsilasiyorum. programi simdi sonlandir diye hata mesaji cikiyor. sonlandir dedigimde bilgisayar kapaniyor yoksa kapanmiyor.
 
abicim slq server le ilgili bi programın warmı yada MS_dos da calısmakta olan arka planda calısan bı dosya kapatamıyor ve o kapatamadıgı ıcın kullanıcıdan programı sonlandırmasını ıstıyor sorunun bu ama yenıden pc format atarsan bu iş ortadan kalkar yada sonlandır dedıgı programın ctrl+alt+del den işlemler kısmında bul işlemi sonlardır de öyle kapat :D
 
Taskkil ile tüm process lerin yok edilebilirliğini kontrol et(virus için)
1-Kurulum CD sinde bozukluk var
2-Kurduğun harddiskde sorun var
3-Sisteminde zorlanmış kaynak var(sistemin logları tutulur ama kimse okumaz)
4-Sistem iç donanım adreslenmesi doğru yapılmamış.
acaba hangisi?
 
xp sp2 ise mutlaka güvenlik duvarını aç.sorunun çözüldüğünü göreceksin
 
Güvenlik duvarı açık. Tekrardan formatmı atsam ne yapsam.. var bilgisayarda bi sorun da derdini çözemedim daha.. ekran kartında da bi problem var arada bilgisayarı ilk açtığında ekranı açmıyo.. çok hasta çok:).. aklına çözüm gelen paylaşsın lütfen..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,214
Mesajlar
915,863
Kullanıcılar
449,995
Son üye
osmanguney15

Yeni konular

Geri
Üst