Voltaj katlayıcılar

Baktım ama gördüklerim hiçbir şeyi kanıtla mıyor ortada bir ölçü aleti ve 3 adet pil var Başka da hiçbir şey yok. Nerede kaldı teknik veriler.

Ortada iddianızı kanıtlayan hiçbir Veri yok
 
Son düzenleme:
Güvenim yokki

Ya çalarlarsa diye
 
Son düzenleme:
Bir zamanlar Türkiye'de 'Erke' adında çağın buluşu diye tanıtılan bir dönergeç vardı… Hiç enerji kullanmadan enerji üretecek olan bu dönergeç, bizi enerji bağımlılığından kurtaracaktı. Erke Araştırmaları ve Mühendislik A.Ş.'nin 2006 yılında ürettiği bu makine, bir yıl sonra piyasaya çıkacaktı. Aradan tam 6 yıl geçti. Ne Türkiye enerji bağımlılığından kurtulabildi ne de makineyle ilgili bir daha haber çıktı…
İNÖNÜ: BÖYLE BİR ŞEY OLAMAZ
Erke Araştırmalar ve Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanvekili Ruhi Başaran, o yıllarda "ERKE Dönergeci, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir üründür" demişti. Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Ömer Yüngül de 2006 yılındaki bir basın toplantısında, Erke Dönergeci'ne de boş verilmemesi gerektiğine dikkat çekmişti.
Prof. Dr. Erdal İnönü ise, Erke'nin gerçeğe uzak olduğunu düşünüyordu. İnönü, 2007 yılında yayımlanan bir röportajında aynen şöyle diyordu:
"Böyle bir şey olamaz. Gazetede gördüğüm ilanda 'Enerjiyi yaratıyoruz' diyorlardı. Olmayacak bir şey. Eğer enerjiyi yaratmak iddiasındalarsa bunun imkânı yok. Çünkü 'Enerji yaratılamaz, yok edilemez, yalnızca şekil değiştirir' şeklinde ifade edilen 'enerjinin korunumu' yasasına ters düşüyor. Yakıtsız enerji üretilmesi fizik yasalarına tamamen ters."*
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,837
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst