Vinç Uygulamasında Hangi Marka Sürücüyü Önerirsiniz

arkadasım ben control tecnıques ıle bırsuru yaptım benımle ırtıbata gecersen sana gereklı dokumanları verırım
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Arkadaşım Bu konuda benim bildiğim tek invertör TOSHİBA'dır. Muhakkak ki diğer invetörlerde bu işi yapabilir ancak TOSHİBA' nın çıkış akımı ve Kalkış Torku birçok sürücüden çok daha iyidir.


Ayrıca ATV31 ve ATV71 serisi gibi Telemekanik invertörler de TOSHİBA tarafından yapılmaktadır. Bu yüzden TOSHİBA Telemekanik'e vermediği birçok özelliği kendi cihazlarında kullanıcıya sunuyor.
 
Vakonun böyle uygulamalar için özel invertörleri var ayrıca bu adanmlar sadece invertör işi yaparlar ve işini fazlasıyla karşılar
 
Sew eurodrİve yada leroy somer derim
 
Biz abus marka vinç için yuk-aşağı motorunda ki motor 18,5 kw,ABB İnverter kullandık ve yaklaşık 3 seneden beridir sorunsuz çalışıyor.özellikle fren tertibatının devreye girip çıkma anlarındaki ters voltaj besleme özelliği mükemmel.ayrıca devrini yükselterek iş hızı arttırılıp zaman kazancı çok iyi. saygılar..
 
merhaba arkadasım ben bu konu uzerınde cok calıştım adım ali merter soledıklerı gıbı control technıques marka ile basınarımaz destek için bana done bılırsın yardımcı oluurm
 
arkadaşım hiç tavsye etmem bana kalırsa detaylı olarak incelemedim çünkü ayrıldım ki neden vinci herzaman sabit kullanamıyorsun kazan firmasında kazanı kaldırmak için biraz tık tık olmadı biraz daha derken arızaya geçiyor buda 40 tonluk kazanın sadece gövdesi
 
arkadasım telemecanıque arkana bakmadan kullanabilirsin ATV71 yeni cıkan versıyonda ekran turkçe rahat kitapcik taşıma derdi yok. servisleri de iyi ve arıza durumunda şayet montajdan kaynaklanan bir sey olmazsa olmuyorsa bile bıre bır degıstırıyorlar.yani yedek parcası yenisinin maliyetini gecer demiyorlar hicbir zaman kolay gelsin
 
İyi akşamlar.Biz ABB nin marmara bölge bayisi ve sistem entegratörüyüz(plc ve Scada otomasyon işleri).Ağır tonajlı(ACS800) 30'u aşkın vinç kontrolü,orta tonajlı(ACSM1) 250 yi aşkın kontrol yaptık.Bu konuda gerektiğinde her türlü teknik destek satış ve satış sonrası destek olarak hizmetinizdeyiz.İlgilenirseniz 05494153302 telefondan ulaşabilir daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
 
Crane de hangi motoru sürmek için kullanacaksın kaldırma mı yürütme motorunumu çünkü hepsinin yeri ve markası ayrıdır. yürütme ise kaç motorlu bir sistem kullanıyorsun d noktadan 2 noktadan vs. Çünkü böyle bir durumda sürücü ve motorların hem senkron çalışması lazım hemde aldıkları yolu ve torku hesaplayarak birbirlerinin devirlerini hesaplaması lazım böyle bir durum sözkonusu ise ABB. yok kaldırma indirme is controltecknik tabiki yine abb de olabilir. Büyük vinçlerin ve vinç firmalarının hepsi bunları kullanır. Motor da soracak olursan LOREYSOMER vinç firmalarının kullandığı tek marka.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,360
Mesajlar
917,018
Kullanıcılar
450,227
Son üye
kullanıcı2343

Yeni konular

Geri
Üst