Video Bölümü

etuzuner

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Katılım
18 Mar 2008
Mesajlar
1,179
Puanları
92
Merhabalar değerli üyelerimiz/yöneticilerimiz,

1 seneden fazla bir süredir üyeyim ve elimden geldiği kadar da aktif olmaya çalışıyorum. Kontrolkalemi ile tanışmadan önce elektrik ve otomasyon sektöründe neler olup bittiğinden çok da fazla haberim yoktu. Sizlere sorduğum sorular ve paylaşımlarınız sayesinde kendimi geliştirdiğime inanıyorum.(Tabii ki önceki durumuma kıyasla..)

Ancak sizlere söylemek istediğim ve danışmak istediğim bir başka konu daha var. Takdir ederseniz ki yazılanları okumak da bir yere kadar yeterli oluyor. Şöyle bir video paylaşım bölümü açsak da yapmış olduğunuz veya elinizde olan yapılmış proje videolarını paylaşsak, nasıl olur dersiniz..?

Saygılarımı sunar, iyi çalışmalar dilerim..
 
Video paylaşımının iyi olacağı kanaatindeyim.Özellikle herhanği bir programa bağlanma ve upload ve download işlemleri bilğisayarda yaparken oluşturduğumuz videoları yüklersek pek çok arkadaş için iyi bir kaynak olur kanaatindeyim.
 
video ve görsel anlatım bölümü istekleri daha önceden de üyeler tarafından talep edilmiştir. bu konuda videoların foruma nasıl ekleneceği ile ilgili çalışmalar yapılmaktadır.
 
Yöneticilerimizin çalışmalarını merakla bekliyoruz ve kolaylıklar diliyorum.
 
Sn. volcanoos,

Bahsedilen bölüm ile ilgili çalışmalarınız ne durumdadır acaba? Sanırım forum üyeleri arasında gün geçtikçe arzu edilen bir bölüm olmaya başladı video bölümü.. Amacım sizlerin işine karışmak değildir, ne olur yanlış anlaşılmasın..

Saygılarımı sunar, iyi çalışmalar dilerim..
 
arkadasım su anda calısmalar devam etmektedır su anda yonetıcı arkadaslar cesıtlı bolgelerde calısmalar yapmaktadır.mesela ben azerbeycan tosun hocam cezayır vede volkan hocamda bosnada su an ıcın bulunmakta bıraz daha sabır etmenız gerekecek o konuda yarısmaların bıtmesınden sonra olabılecektır ancak
 
cok guzel bır fıkır gecenlerde bende ıstekte bulunmustum .. cumlenızden allah razı olsun ..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,886
Kullanıcılar
450,000
Son üye
ozproje46

Yeni konular

Geri
Üst