vestel klima kumanda arizasi

ilginch

Üye
Katılım
20 Eki 2011
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
49
Ustalar Vestel dx9 klimami uzun zamandir kullanmamistim. Klima uzerindeki on\off dugmesinden klima normal calisiyor, ama kumandada alti adet O var ve hic bir tus calismiyor. Pilleri cikartip bi gece beklettim olmadi. Kumandadareset tusu yok. Ne yapabilirim?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
sız kumanda dan programlamakısmına gırmıssınız .. klimanızın kodlarını gırmeden kumandanız eskı hale gırmez... bu bolumde klima arıza kodları konusunun 1. veya 2. sayfasında ılgılı kodları gırıp proglamanız gerekiyor..
 
Ustam tuslarin tamami etkisiz. Kod girmek mumkun degil yani.
 
KONU KOMŞUDA AYNI KLIMADAN VARSA ONLARIN KUMANDASI ILE DENEYIN BENCE VEYA YENI BIR KUMANDA EDİNİN..
SEVGİLER
HAKAN
 
Kumanda sorununu çözene kadar mağdur olmamak için eğer kızılötesi destekli android telefonun varsa vestelin uygulamasından klimani kontrol edebilirsin..
 
Tel kamerasıyla kumandayı kontrol ettin mi, basık tuş, kartta kötü soğuk lehim olmasın.
 
Aynı sorun bende de var aç kapa ve set harici çalışmıyor .
 
Arkadaşlar vestel bioplus eski model klimam kumandayı görmüyor normalde klima ekranında acilinca yeşil ışık yanar ama hiç bir işlev yapmıyor kumanda pili değiştirdim olmadi klimanın icin de ki düğmeden aciliyor ama soğuk üflüyor küçük bebeğim var acil cevaplarsanız sevinirim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,690
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst