İstanbulda oturuyorum usta.Teşekkür ederim bilgilendirme için artık burda bi yetkili servise falan götüreceğim
 
aynı sorun benim makinamda da mevcutt. aslında sadece bu haata değil bir kaç hata daha var. bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.

quote_icon.png
destroyer38 Nickli Üyeden Alıntı
Kolay gelsin ustam bi sorum olacaktı Vestel WMK 1000 T çamaşır makinam var. Makina ike herhangibir programda çamaşır yıkamaya başlattığımda makina biraz yıkıyor sonra başlat ve bitti ışığı aynı anda yanıyor.Bazen hiç başlayamadan bu ışıklar yanıyor.Bunun sebebi nedir nasıl bir çözüm olabilir ve maliyeti ne olur şimdiden teşekkürler
 
Hangi ilde oturuyorsunuz?
izmirde iseniz size yardımcı olayım .
1-Elektronik kart hatası
2-ısıtıcı hatası
3-ntc hatası
yukarıdaki 3 olasıkta da bu hata kodunu verir fakat sizin hatanız elektronik kartta çünkü makina daimi aynı noktada hata vermiyor bazen başlarken bazen se programın ortalarına doğru veriyor.
masrafı 25 tl kartınız kısa surede (bir çay içimi )onarılır


ustam yazınızı şimdi gördüm. makina sıkmıyor.. 17-18 program var ve programların bazılarında uzun süre çalışıyo (6-7 saat gibi) fazla uzun sürünce sıkma konumuna getirdim fakat sıkma da yapmadı.
 
s.a Ali usta QP-W AA enerjili çmaşır makinasının bütün ışıkları sönük karta elktrk geliyo ama hala ışıkları yanmıyor ... yardımınız için şimdiden teşekürler
 
Ali Usta Elektronik Kartın Arızalı Oldugunu Ve Makinenin Hangi Arıza Kodunu Vermesi İçin Test Moduna Getircez Dimi ?
 
hiç ışık yoksa kartın voltaj girişindeki elektronik parçalar hasarlıdır
 
Ali Usta Kaç Yıllık Ustasın Nerede Oturuyorsun Daha Yaşım 14 Senden Daha Çok Bilgi Öğrenmek İstiyorum Buradaki Ustalarım Yaşım Büyüsün Bekle Diyorlar Ama Sabır Edemiyorum
 
merhaba Ali usta, Vestel WMK 800T çamaşır makinamda aslında birkaç sorun var anlayamadım. ilk olarak çamaşırları sıkmıyor, fazla çamaşır atmış olabilirim ihtimaliyle yarı kadarını cıkarttım. sonra tekrar calıştırdım.. sıkma konumuna getirdim, fakat sıkma yerine sadece normal şekilde döndü. makinayı komple boşalttım yine sıkma konumuna getirdim yine normal konumda döndü... ikinci olarak da makina belli programlarda çalıştığında süresi normalin çok üstünde oluyor. mesela 7. programda calıştırdıgım da 6 saat kadar çamaşırlar içinde kaldı. bazende kafasına estimi çamaşırı çok nadir sıkıyor. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
merhaba Ali usta,Vestel WMK 800T çamaşır

makinamda aslında birkaç sorun var anlayamadım. ilk olarak çamaşırları sıkmıyor, fazla çamaşır atmış olabilirim ihtimaliyle yarı kadarını cıkarttım. sonra tekrar calıştırdım.. sıkma konumuna getirdim, fakat sıkma yerine sadece normal şekilde döndü. makinayı komple boşalttım yine sıkma konumuna getirdim yine normal konumda döndü... ikinci olarak da makina belli programlarda çalıştığında süresi normalin çok üstünde oluyor. mesela 7. programda calıştırdıgım da 6 saat kadar çamaşırlar içinde kaldı. bazende kafasına estimi çamaşırı çok nadir sıkıyor. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Motorunuzu kontrol ettiriniz!
sorun motorunuzda değilse kartınızın sıkma rolesi hasarlı.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,762
Kullanıcılar
449,977
Son üye
keskiyan

Yeni konular

Geri
Üst