Uygun Bir Tarayıcı

nuhack

Üye
Katılım
30 Ağu 2010
Mesajlar
17
Puanları
1
Yaş
41
Canon, daha yüksek hız, geliştirilmiş ergonomik tasarım sunan ve ofislerde üretkenliği artıracak enerji verimliliğine sahip yeni A3 yüksek hacimli tarayıcılarını pazara sundu.
Canon imageFORMULA DR-9050C ve imageFORMULA DR-7550C, büyük beğeni toplayan imageFORMULA DR-9080C ve imageFORMULA DR–7580 tarayıcılarının yerine geçerken, imageFORMULA DR-6050C, düşük hacimli üretim tarayıcısı olarak ilk kez görev yapacak.
Kullanıcıların olumlu buldukları benzersiz önden besleme ve tarayıcı çıkışı özelliğini koruyan bu ürünler, operatör kontrol panelinin daha aşağıda konumlandırılmasıyla ilgi çekiyorlar. Çalışanlara oturdukları yerde pozisyon değiştirmeden dokümanları yükleme, besleme ve yerlerinden alma imkanı vererek bu ürünler, iş verimliliğini yükseltmekle kalmıyor aynı zamanda çalışanlarının yorgunluğunu da alt düzeye indiriyor.


Cihazlar, yeni Energy Star Standartları'na tamamen uygun ve önceki modellere göre %20, başlıca rakip cihazlara göre %60 daha az enerji harcıyorlar.

Canon'un yeni üretim tarayıcılarının hepsinde daha yüksek verimlilik sağlayan geniş kapasiteli ve esnek doküman besleme üniteleri bulunuyor. Bunlar büyük çapta toplu dokümanları kusursuz bir şekilde besliyor ve birçok dokümanın kalınlık ve boyutunu otomatik olarak ayırabiliyor.
Bu tarayıcılar kağıdın çok kullanıldığı Finans, Sağlık, Devlet, Ulaşım ve Hizmet Büroları gibi endüstri kuruluşları için oldukça uygun. Sağlık kuruluşlarında çok rastlanan elektrokardiyogram gibi uzunlukları üç metreye varan uzun dokümanları da tarayabiliyor. Folyo Modu ayarı A1 boyutuna kadar dokümanların taranabilmesini sağlıyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,774
Kullanıcılar
449,980
Son üye
shield325

Yeni konular

Geri
Üst