USB'den PIC PROGRAMLAMA

bovdeil

Üye
Katılım
20 Ara 2008
Mesajlar
3
Puanları
1
beyler gercekten cok güzel bilgiler sunmuşsunuz bu zamana kadar ama, gercekten bi kaç tane uygulamayı baştan sona kadar anlatan neden yok, ben yarın bi tane PIC programlamak için devre yapıcam ama calısmayınca, ileri geri mi konusayım yani, sizin kullandıgınız CALISAN devrelerden gönderemez misiniz? bir de 1 tane bile led yaksa önemli degil o kadar basit bi programın en baştan sona kadar bi anlatın lutfen ... sonrası önemli degil illaki gerisini hallederim.

Bu "çalışan" Usb programlayacısı devresini bekliyorum mumkunse ... gercekten cok makbule gececek ... Cok zamansız bitirdiler bu comları, patronda 4 gb ramli notebook var, benden paneli programlamak için dandiküs bilgisayarı istiyor yaw :D tek comu var diye, neyse işte USB PIC DEVRE ... bekliyorum ... Pazar gününü değerlendireyim ...
 
4gb ram li patronu olan , gider ICD3 alır.

Usb programlayıcılar da programlanmış picler olur , o işi nasıl halletmeyi düşünüyorsun ?

JDM programmer yapıp mesela k128 için 628 i / ıcd2 için 4550+877 yi / brenner için 2550 yi programlamak , sonrada onlardan birini yapmak , görünüşe göre , sana 1 pazardan fazlaya mal olur.

Usb den 35-80 ytl ye programlayıcı var.

Tekrar ediyorum ICD3 , olmadı ICD2 öneriyorum.
----------------
Tüm sitemlerini iade ediyorum.
Programlayıcıdan önce bir gözlüğe (cami önlerinde özellikle cuma günleri 5 TL ye bulunabiliyor) ihtiyacın var,aradım bulamadım dersen.
Aramadıysan mesele yok,iade geçerli.
---------------------
Pic leri anlatan bölümde dersler var üşenmeyip indirirsen bir hayli yol yürürsün .
Haydi bir de ip ucu, ETE ETE ETE :rolleyes:
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,852
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst