Tv alacağım, tavsiye istiyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan paskomya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

paskomya

Profesyonel Üye
14 yıl önce aldığım plasma tipi led tv yada (ince ekran) geçen güm diye bir ses geldi ve sigortayı attırdı. en kötü huyum bozulan bir beyaz eşyayı, hele ki beş seneyi doldurmuşsa hemen değiştiririm. ve yenisini almak istiyorum. 43 inç benim için ideal ölçü. öyle ingilizce konuşmasına gerek yok. görüntü versin yeter. genelde laotoptan bağlanıp dizi veya film izliyorum. mümkün olan en en ucuz ve en makul tv almak isterim. onvo ile toshiba arasında kaldım siz değerli ustalarımın tavsiyelerini bekliyorum.

İkisini de kullanmadım, tercihim her zaman Samsung olur.
İkisi arasında seçim olacaksa Toshiba-Vestel kalite anlamında +1 ileri durumda olabilir. Rakam olarak Onvo daha avantajlıdir sanırım.
Şimdiden hayırlı olsun hocam.

İkisini de kullanmadım, tercihim her zaman Samsung olur.
İkisi arasında seçim olacaksa Toshiba-Vestel kalite anlamında +1 ileri durumda olabilir. Rakam olarak Onvo daha avantajlıdir sanırım.
Şimdiden hayırlı olsun hocam.
ustam samsung konusunda iyi dersin, güzel dersin de. son altı yedi aydır ilke defa cebimde bir miktar ₺ kalacaktı. yani emekli maaşı alan biri olarak, kanatlanıp uçamam. kredi kartlarımı yeni temizledim. ayarlarım bozulmasın değil mi !!! geçen ay bir balkon yapayım dedim, motorun sigortası yamulttu. bu ay oh be diyecektim tüpgaz bitti, hadi battı balık yan going dedik biteni yedekleyeyim dedim 1400 ₺ oldu.

Son düzenleme:
ustam samsung konusunda iyi dersin, güzel dersin de. son altı yedi aydır ilke defa cebimde bir miktar ₺ kalacaktı. yani emekli maaşı alan biri olarak, kanatlanıp uçamam. kredi kartlarımı yeni temizledim. ayarlarım bozulmasın değil mi !!! geçen ay bir balkon yapayım dedim, motorun sigortası yamulttu. bu ay o be diyecektim tüpgaz bitti, hadi battı balık yan going dedik biteni yedekleyeyim dedim 1400 ₺ oldu.
Haklısın üstadım, yaşam şartlarımız her geçen gün daha da ağırlaşıyor maalesef.

yani bir hafta önce bitecek diye tüpü yeniledim 1080 ₺ ödedim, bitti değiştirdim, hadi şimdide yedeği doldurayım dedim 1400 ₺. alamadım tabii ki.

@paskomya usta, köyde mecburen tüp kullanıyorum. Arada sobayı kullandığımdan, kullanıma bağlı olarak 2 ay kadar gidebiliyor. Şehirde doğal gaz, ocak, sıcak su, ısınma, evde 3 kişi, kış aylarında ayda bir tüp parası tüketim oluyor. Senin köyde doğal gaz yok mu?;)

@paskomya usta, köyde mecburen tüp kullanıyorum. Arada sobayı kullandığımdan, kullanıma bağlı olarak 2 ay kadar gidebiliyor. Şehirde doğal gaz, ocak, sıcak su, ısınma, evde 3 kişi, kış aylarında ayda bir tüp parası tüketim oluyor. Senin köyde doğal gaz yok mu?;)
yahu bodrum sürgün yeri diyorum sizler bana inanmıyorsunuz, haritaya bakın en uç yerde. sanırım milasa gelmiş. 50 km yol var daha. hani buraların havası biraz daha ılıman, evde yalıtımlı, ısınmak için elektrikli üf üf bana yetiyor. oda sıcaklığı 18 derece olsun yeter. ben üşüyenler sınıfından değilim.

yahu bodrum sürgün yeri diyorum sizler bana inanmıyorsunuz, haritaya bakın en uç yerde. sanırım milasa gelmiş. 50 km yol var daha. hani buraların havası biraz daha ılıman, evde yalıtımlı, ısınmak için elektrikli üf üf bana yetiyor. oda sıcaklığı 18 derece olsun yeter. ben üşüyenler sınıfından değilim.
Anlafım, sen enerjiyi içine çekiyorsun, ya üçümüyorsun ya da hissetmiyorsun.;l
Ayrıca o taraflar genelde yazları yoğun talep gördüğünden, doğal gazın gelmesi liste sonuna konmuş sanırsam.

Forum istatistikleri

Konular
133,388
Kullanıcılar
459,260
Son üye
cumhur003

Yeni konular

Geri