transmitter ölçüm

Katılım
6 May 2010
Mesajlar
201
Puanları
1
Yaş
40
arkadaşlar basınç tansmitterleri ölçü aletinin miliamper kademesi haricinde nasıl ölçülür aktif uclarında megaohm bile yok bu nasıl çalışıyor hiçbir direnç göstermiyor oysa çalışırken basınca göre drenci değişiyor ve ma çıkışı değişmiş oluyor bilen varmı?yani raftaki bir transmitteri ölçmenin bir yolu varmı (yani basınç veya kalibratör felan uygulamadan)
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
basınç transmiterini ma kademesinden başka bir yolla ölçüldüğünü hiç duymadım. transmitere basınç uygulayıp ma kademesinde değişimi görmeniz gerekiyor.örneğin boşta iken 4ma se basınç uyguladığınızda artması gerekir. basınç uygulamadan ölçemezsiniz başka bir yolu varsa arkadaşların yardımcı olurlar ham bizde öğrenmiş oluruz. slm
 
evet yani rafta duran bir transmitteri ölçebilirmiyiz bu alet normalde drenç göstermiyor acaba basınç grince mi bir temas sözkonusu
 
evet basınç uygulamadan değişimi göremezsiniz.slm
 
4-20 ma çıkışına 500 ohm luk direnç bağlayarak 0-10 V olarakda çıkış alabilmek mümkün .Kendim MOELLER EASY 512 DA RC röleye sıvı seviye sensörü bağlayarak böyle bir uygulama yapmıştım.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,876
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst